Oravská priehrada 2013
Re: Oravská priehrada 2013
Pokud budeme se psem, tak jeden z nás také ne..
- Reklama
BrKap zaplatene
V priebehu buduceho tyzdna cca streda to uzatvaram. Vtedy tam idem osobne takze odpoviem na vsetky vase pripadne otazky.
V priebehu buduceho tyzdna cca streda to uzatvaram. Vtedy tam idem osobne takze odpoviem na vsetky vase pripadne otazky.
Takze celkovo do uzavierky zaplatili iba 4 ludia. Nikto sa z dalsich prihlasenych mi ani neozval takze to beriem ako odrieknutie ucasti. Zrejme v piatok idem na Oravu rezervovat chaty. Ak ma este niekto zaujem tak nech mi da vediet do piatka rana.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je smutný!
co se letos děje??
co se letos děje??
Hi Midzi
Skrolantovic 4 osoby + RomanK 4 osoby stále platí VIP chatka 4+4 S Romanem jsem nyní mluvil a jestli chceš zálohu obratem pošleme, více přes SZ. Jen malá změna jsme stále 4+4 osoby, ale máme půl ročního a RomanK má ročního prcka takže:
Skrolantovic: 2 dospělí + 1 dítě + 1 kojenec
RomanK: 2 dospělí +1 dítě + 1 přerostlý kojenec
Skrolantovic 4 osoby + RomanK 4 osoby stále platí VIP chatka 4+4 S Romanem jsem nyní mluvil a jestli chceš zálohu obratem pošleme, více přes SZ. Jen malá změna jsme stále 4+4 osoby, ale máme půl ročního a RomanK má ročního prcka takže:
Skrolantovic: 2 dospělí + 1 dítě + 1 kojenec
RomanK: 2 dospělí +1 dítě + 1 přerostlý kojenec
Takze 1 dospela + 3 deti
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Skrolant pre vas je lepsia chata 3+3 kde je aj kuchyna. Tak som to aj povodne zamyslal.
Milosh to akoze vazne teba osobne uvidime na zraze? To aby som extra program pripravil
Milosh to akoze vazne teba osobne uvidime na zraze? To aby som extra program pripravil
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
midzi pohrozils a lidi se probudili k zivotu.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
- destroyer_svk
Bola by skoda aby po minulorocnom zraze bola teraz ucast par ludi a dve - tri auta.
Dufam ze sa niektori este prihlasia a poslu zalohu a aby to nebolo len o velkych virtualnych reciach...
Dufam ze sa niektori este prihlasia a poslu zalohu a aby to nebolo len o velkych virtualnych reciach...
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX