CELOREPUBLIKOVÝ SRAZ, 25.-27.ZÁŘÍ 09, okr. Uherské Hradiště
Re: CELOREPUBLIKOVÝ SRAZ, 25.-27.ZÁŘÍ 09, okr. Uherské Hradiště
Tak ja dam hlasovani i sem ne?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To by bylo super!Pakse to da Joelovi jen vědět kolik čeho přijede!
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Píše joel :
Tak to pomalu dávam dohromady a vypadá to, že se cena bude pohybovat kolem cca 7-800 a bude obsahovat: Ubytování pátek-neděle, večeře v pátek, snídaně, oběd a večeře v sobotu, snídaně a oběd v neděli, karaoke v sobotu, extra papání v podobě kančích dobrůtek a klobásky (ne jednorázově, ale po celý den!!) Prakticky komplet jídlo a zábava bude v ceně, jen to pití si každý zaplatí.
Pokud se podaří sehnat sponzor, který nás zadotuje finančně, cena se sníží..pokud ale dá nějaké věcné dary, s cenou to bohužel nehne, za to si ale odvezete víc věcí
Tak to pomalu dávam dohromady a vypadá to, že se cena bude pohybovat kolem cca 7-800 a bude obsahovat: Ubytování pátek-neděle, večeře v pátek, snídaně, oběd a večeře v sobotu, snídaně a oběd v neděli, karaoke v sobotu, extra papání v podobě kančích dobrůtek a klobásky (ne jednorázově, ale po celý den!!) Prakticky komplet jídlo a zábava bude v ceně, jen to pití si každý zaplatí.
Pokud se podaří sehnat sponzor, který nás zadotuje finančně, cena se sníží..pokud ale dá nějaké věcné dary, s cenou to bohužel nehne, za to si ale odvezete víc věcí
Znie to zaujímavo asi si urobím výlet do ČR
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Já se též pokusím přebrodit přes republiku
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Miloshi prosím tu anketu sem hod.
A co mam dat do hlasovani? jakym autem nebo zda prijedu nebo ne? napis mi otazky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
na přání Otona vloženo hlasování,svůj hlas můžete kdykoliv změnit