Miloshuf automaticky caravan II.
Re: Miloshuf automaticky caravan II.
potrefena husa...
Ja myslim ze se obecne cerny kola hodi ke svetlym barvam, treba k bily se podle me vylozene hodi. Ale u stribrny je to tak nejak mezi...
Ja myslim ze se obecne cerny kola hodi ke svetlym barvam, treba k bily se podle me vylozene hodi. Ale u stribrny je to tak nejak mezi...
- Reklama
Tak mame zase "neco malo" new
neskutecny dik patri Romanovi a jeho "druhe ruce" Jirkovi za pomoc pri teto montazi, opravdu super prace, diky chlapci. Sice jeste par veci musime dodelat ale v pohode vydrzim az se to poshani, proti CD30 ma to cd70 tolik funkci ze to bude na jedno odpoledne nez do toho proniknu
vic fotek - detailu cestiny v displeji musim udelat pak uz jsem nemel silu to nejak vic fotit (montaz od cca pul 9 do pul 1 v noci), ale samozrejme to mam vse cesky a k CIDu a CD70 jeste i UHP takze uz muzu v klidu telefonovat aniz bych se bal ze bude pokuta
neskutecny dik patri Romanovi a jeho "druhe ruce" Jirkovi za pomoc pri teto montazi, opravdu super prace, diky chlapci. Sice jeste par veci musime dodelat ale v pohode vydrzim az se to poshani, proti CD30 ma to cd70 tolik funkci ze to bude na jedno odpoledne nez do toho proniknu
vic fotek - detailu cestiny v displeji musim udelat pak uz jsem nemel silu to nejak vic fotit (montaz od cca pul 9 do pul 1 v noci), ale samozrejme to mam vse cesky a k CIDu a CD70 jeste i UHP takze uz muzu v klidu telefonovat aniz bych se bal ze bude pokuta
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No kurva, slusna prace! Nejlepsi je foto, kde ti sviti budiky a nemas namontovany volant. Je to jak kdybys mel misto volantu riditka
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
motoastra, neznas?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Cheche. Uz se tesim az mi ten tuning ukazes
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
no asi by mi hráblo to zadělat a pak zjistit že rgb kabel je v pi*i
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Ani mi to nepřipomínejvojta píše:no asi by mi hráblo to zadělat a pak zjistit že rgb kabel je v pi*i
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
fakt dobra praca, snad raz sa aj ta moja docka. Ked samozrejme nasetrim ja riadnu prerabku
kedy sa pochvalis co vsetko tam mas nove?
Midzi: to ti nestaci text i tech fotek? tam to je vse popsano