Zdravím,
chtěl bych požádat o radu. Koupil jsem před měsícem v autobazaru svoji Astru H, dostal jsem k ní pouze jedny klíče (dálkový centrál s imobilizérem). Auto má namontovaný konstrukt( zamykání řadicí páky) a od něj klíč neexistuje. Zkoušel jsem kontaktovat přes leasingovou společnost předchozího majitele a bezvýsledně.
Každopádně co se dá dělat s konstruktem, když k němu není klíč? Neudělali by ho v originálním servise?
No a na kolik vyjde přidělání náhradního klíče?
Popřípadě pokud by někdo znal někoho šikovného, kdo by si s tím věděl rady, díky za odkazy. Jsem z Ostravy.
zhotovení náhradního klíče a konstruktu
- Reklama
Re: zhotovení náhradního klíče a konstruktu
klíč k autu cca 2000 ten konstrukt nevím
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
klíč ti na zakázku dle car pasu objednají v opelu bud normál nebo vystřelovák, construct ti nikdo neudelá, vím to taky jsem koupil auto s constr bez klíče. dal jsem nový construct, jiná možnost není. ani se nenamáhej, tedy pokud nemáš od constructu karticku ke klíčům taková kreditka tak podle ní máš 66% šanci, mají 3 dodavatelé, 2 jim klíče duplikují ten třetí ne. já od toho neměl nic.
Kawasaki Meanstreak VN 1500 rv.2005
Opel Astra H 1,9 cdti rv.2006
Opel Astra H 1,9 cdti rv.2006
Tak problém z poloviny vyřešen,
nakonec leasingová společnost oslovila firmu která auto provozovala, potom se hledala ženská která s autem jezdila ale už tam nepracuje, nakonec se zjistilo, že jí doma zůstaly tři klíče konstruktu i karta, tak jsem čekal až dnes pošťák Ondra donesl doporučený dopis. Ještě chvilka nejistoty zda jde o klíče k mému autu, nakonec zkouška a hurá pasuje to!!!!
Vděčím za to hlavně skvělému přístupu pana Pilaře ze společnosti ARVAL, s jehož pomocí se klíče dohledaly.
Teď už jen zajet někdy do Opla a nechat udělat rezervní klíč s imobilizerem, ale to už je ten menší problém.
nakonec leasingová společnost oslovila firmu která auto provozovala, potom se hledala ženská která s autem jezdila ale už tam nepracuje, nakonec se zjistilo, že jí doma zůstaly tři klíče konstruktu i karta, tak jsem čekal až dnes pošťák Ondra donesl doporučený dopis. Ještě chvilka nejistoty zda jde o klíče k mému autu, nakonec zkouška a hurá pasuje to!!!!
Vděčím za to hlavně skvělému přístupu pana Pilaře ze společnosti ARVAL, s jehož pomocí se klíče dohledaly.
Teď už jen zajet někdy do Opla a nechat udělat rezervní klíč s imobilizerem, ale to už je ten menší problém.