stupanie a klesanie otacok
stupanie a klesanie otacok
Chem sa spytat, ci mal niekto taky isty problem ako mam ja.
Po jazde s autom som zastavil a vyhodil na neutral. Otacky mi zacali klesat a stupat v rozmedzi 800 az 1000 otc/min. Spotreba na volnobehu bola hned 2,5 . Aj pred touto jazdou sa mi nejako cudno zdvihala spotreba. Priemer 9 az 10 l. Pri 90km zo zapnutim tempomatom a na rovinke , mi ukazovalo 9,2l. Predtym mi v takom istom rezime ukazovalo 5,7.
Predtym ako mi to zacalo robit som tankoval. Takze neviem.
Po jazde s autom som zastavil a vyhodil na neutral. Otacky mi zacali klesat a stupat v rozmedzi 800 az 1000 otc/min. Spotreba na volnobehu bola hned 2,5 . Aj pred touto jazdou sa mi nejako cudno zdvihala spotreba. Priemer 9 az 10 l. Pri 90km zo zapnutim tempomatom a na rovinke , mi ukazovalo 9,2l. Predtym mi v takom istom rezime ukazovalo 5,7.
- Reklama
Re: stupanie a klesanie otacok
v sobotu se mi stalo něco trošku podobnýho, jel jsem po dálnici 120 km/h na tempomat po rovině a spotřeba 10.7l/100km - po ujetí asi 10Km se to vrátilo do normálu, u mě byhc řekl špatný palivo
už není
ale mne to ide na tempomatu ok , aj dobra spotreba, len mi stale klesaju a stupaju otacky. Ked vyhodim neutral na dojazd k cielu , tak mi zacne stupat spotreba napr. z 1,5l na 2,7l az na 5l a podobne. To sa mi nezda normalne. Zvisila sa mi aj priemerna spotreba.
aky motor mas?...
napr. kedy si mal menene sviecky?...
napr. kedy si mal menene sviecky?...
Opel Astra Caravan 1.6 85 kw 2007 Enjoy Plus
mam Z19DT ale neviem ci su menene sviecky. Je to rok 2006 1,9 CDTi kupuvane pred pol rokom v nemecku
som myslel ,ze mas benzin ,sorry ,ale 5.7 l mam ja 1,6benzin pri 90km/h (podla toho tie sviecky )11momo11 píše:Chem sa spytat, ci mal niekto taky isty problem ako mam ja.
p.s. mal si nazaciatku napisat aky motor mas...
Opel Astra Caravan 1.6 85 kw 2007 Enjoy Plus
newa, pockam na dalsie rady
Asi došlo k vypálení filtru pevných částic-vyšší spotřeba a šedej kouř z výfuku.
Opel Zafira 1,9CDTI 110KW
Při pálení filtru DPF by kolísat otáčky neměly. Hlavním příznakem je spíš změněný zvuk motoru. Viděl bych to spíš na nekvalitní naftu. Common rail je na kvalitu nafty hodně choulostivý.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Skontroloval by som sanie - priechodnosť a stav filtra
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan