Zdravim Vas
Potrebujem poradit popripadne postup ako sa dopracovat k novému CAR PASS OPEL.
Predchadzajuci majitel ju niekde stratil a uz ju nemoze najst.
Potrebujem to na doprogramovanie cez OPCOM a pyta ma to sekurity code a ten vraj je na tej karte.
Dik za kazdu dobru radu.
CAR PASS OPEL
-
CAR PASS OPEL
Prometheus OPEL ASTRA H 1.8 92kW 2004
- Reklama
Re: CAR PASS OPEL
Zájsť do najbližšieho autorizovaného servisu Opel a zažiadať o vydanie Carpass podľa VIN.
Poplatok je tuším 35€, ale týmto si nie som úplne istý.
Poplatok je tuším 35€, ale týmto si nie som úplne istý.
Astra H caravan,
r.v. 2006
Z19DTL (1,9CDTi, 74kW)
r.v. 2006
Z19DTL (1,9CDTi, 74kW)
-
A zistia mi to aj ked auto nebolo kupovane na Slovensku ale dovezene z Belgicka
Prometheus OPEL ASTRA H 1.8 92kW 2004
Čus je to jedno od kud auto je, ja mam z italie dovoz a taky mi ho dali,prodali v oplu akorát chtěli velký techničák a občanku
Opel astra H cdti 1,7 92kw kombi r.v 2008 Z17DTR ,Opel astra h twin top 1.8 103 kw 2006
http://www.opel-shop.sk/www-opel-shop-s ... urity-CodePrometheus2609 píše:A zistia mi to aj ked auto nebolo kupovane na Slovensku ale dovezene z Belgicka
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
- vasekpetr1
Já vím, že toto je vlákno na zjištění CarPass kódu, ale existuje i nějaká možnost na ověření platnosti kódu dle CarPassu? Včera při oživování OP-COMu na svém voze jsem dle postupu zadával kód přímo z kartičky a program na mě vybafnul, že číslo nesouhlasí! Dost mě to vyděsilo, protože jsem měl přímo originál kartičku, ale neznám původ auta, jen to, že je to dovoz z Dánska. Už jsem se smiřoval s myšlenkou, že budu muset v autorizáku zaplatit za zjištění nového kódu, naštěstí jsem se tady na fóru dočetl, že i když OP-COM řídící jednotky načte a vidí donich, tak při přihlašování kvůli programování do řídící jednotky na voze musí být zapnuté zapalování . Zkusil jsem a heuréka, jsem tam .
Zafira B black line, Z19DT, 2008, WIN: W0L0AHM759G0031xx, 185 tkm
...a bydlím v Hospodě (Červené )...
...a bydlím v Hospodě (Červené )...