Pocut prelievat vodu
Pocut prelievat vodu
Caute,
mam taky divny problem. Z pod pravych dveri je pocut prelievanie vody, ked vypnem radio a prudsie brzdim a rozbieham sa, tak normalne pocujem ako sa litre vody valia sem a tam pod dverami (aspon mam taky pocit, ze to je tam. ..)
Neviete z coho by tam ta voda mohla byt? Mam taky dojem, ze niekde som sa docital, ze to moze byt prasknute tesnenie pod hlavou, ale uz to neviem nikde najst.
Dakujem.
mam taky divny problem. Z pod pravych dveri je pocut prelievanie vody, ked vypnem radio a prudsie brzdim a rozbieham sa, tak normalne pocujem ako sa litre vody valia sem a tam pod dverami (aspon mam taky pocit, ze to je tam. ..)
Neviete z coho by tam ta voda mohla byt? Mam taky dojem, ze niekde som sa docital, ze to moze byt prasknute tesnenie pod hlavou, ale uz to neviem nikde najst.
Dakujem.
Opel Astra H, 2006/12, 1,9 CDTI 8V, 88 kW (120 k), Z19DT
- Reklama
Re: Pocut prelievat vodu
To mi spíš přijde, že máš plnej práh vody. Jsou v něm zespodu takový gumový zátky, zkus je vyndat a uvidíš, jestli vyteče.
já myslím, že by to mohla být nádrž.... slyšíš to pořád, nebo jen když máš čerstvě natankováno do plna? já když mám plnou nádrž, tak slyším taky šplouchání, pokud je v autě klid.....
Opel Astra Caravan 2006, 1,7 CDTI, 74 kW
Ano bolo to tak, ako si hovoril. Prah zo strany vodica bol plny vody, mal som auto zaparkovane v miernom kopci, zacal som davat postupne od prednej napravy dole tie zatky a z poslednych dvoch dier vytieklo prudom niekolko litrov vody... Dakujem moc moc.pueblo píše:To mi spíš přijde, že máš plnej práh vody. Jsou v něm zespodu takový gumový zátky, zkus je vyndat a uvidíš, jestli vyteče.
Neviete z coho to ale moze byt? Mna jedine napada, ze mi chybaju take mini plastove dvierka na streche, ktore zavru diery na tie uchyty na rakvu a bicykle a podobne. Predchadzajucemu majitelovi sa to podarilo nejak ulomit. Je mozne ze by tadial stekala voda, ked prsi, alebo ked umyvam auto?
Opel Astra H, 2006/12, 1,9 CDTI 8V, 88 kW (120 k), Z19DT
K ulomení krytek od nosiče dojde raz dva. Jednou jsem namontoval zahrádku a dvě jsou v pr.. pryč, ..Jozeph píše:Ano bolo to tak, ako si hovoril. Prah zo strany vodica bol plny vody, mal som auto zaparkovane v miernom kopci, zacal som davat postupne od prednej napravy dole tie zatky a z poslednych dvoch dier vytieklo prudom niekolko litrov vody... Dakujem moc moc.pueblo píše:To mi spíš přijde, že máš plnej práh vody. Jsou v něm zespodu takový gumový zátky, zkus je vyndat a uvidíš, jestli vyteče.
Neviete z coho to ale moze byt? Mna jedine napada, ze mi chybaju take mini plastove dvierka na streche, ktore zavru diery na tie uchyty na rakvu a bicykle a podobne. Predchadzajucemu majitelovi sa to podarilo nejak ulomit. Je mozne ze by tadial stekala voda, ked prsi, alebo ked umyvam auto?
Nevím, jestli si to pamatuju dobře, ale řekl bych, že z čela prahu, tedy u předního kola je gumová záslepka. Jestli Ti tahle chybí, nahází Ti vodu do prahu přední kolo. Koukni, jinak jestli Ti nechybí žádná dole, tak nevím
Možná by nebylo od věci nechat na tom prahu, jak bude teplo a bude řádně vyschlé vystříkat dutiny.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
- vojtavojta
To rozhodne. .Ja uz mam taky koupeny sajrajt na dutiny.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM