Přenosná navigace
- pepino231187
- Kontaktovat uživatele:
Přenosná navigace
Ahoj Astraři
Ctěl bych se zeptat a vědět váš názor.
Chtěl bych si koupit přenosnou navigaci do auta, jakou byste mi doporučili??
Garmin, Tomtom, ...??
Máte někdo s nějakou zkušenost??
Předem moc děkuji.
Ctěl bych se zeptat a vědět váš názor.
Chtěl bych si koupit přenosnou navigaci do auta, jakou byste mi doporučili??
Garmin, Tomtom, ...??
Máte někdo s nějakou zkušenost??
Předem moc děkuji.
Opel Astra kombi 1,7CDTI Z17DTH rok 2005
- Reklama
Re: Přenosná navigace
Já používám Garmin Lifetime a jsem spokojený.. Na kratší a neplánované cesty mám navi i v mobilu..
Jinak ještě mrkni na 7" tablety, třeba Goclever s GPS se dá koupit za cca 2800 a navigační SW Sygic s doživotní aktualizací k tomu dokoupíš za cca 800,-. A získáš víceúčelové zařízení..
Můžu potvrdit,taky mám Garmin a naprostá spokojenost.Snad jen drobná chyba,někdy při přibližování nebo oddalování trošku dýl trvá vykreslení mapy,ale nic tragickýho
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Když je zmínka o tabletu jako navigaci.... Prodám tenhle tablet: http://www.alza.cz/fujitsu-stylistic-q5 ... 367824.htm
Jedná se o model s GSM místo 3G modulu, takže jako luxusní navigace. Já ho nevyužiju, je komplet nainstalovanej, nepoužitej, v záruce, náhradní baterie navíc, faktura. Novej stál ranec, ale dostal jsem ho darem, tak bych ho nechal za 15tis.
Více info o konkrétním modelu: http://www.fujitsu.com/cz/products/comp ... stic-q550/
Jedná se o model s GSM místo 3G modulu, takže jako luxusní navigace. Já ho nevyužiju, je komplet nainstalovanej, nepoužitej, v záruce, náhradní baterie navíc, faktura. Novej stál ranec, ale dostal jsem ho darem, tak bych ho nechal za 15tis.
Více info o konkrétním modelu: http://www.fujitsu.com/cz/products/comp ... stic-q550/
- vojtavojta
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vojto on chce "PŘENOSNOU" nsvigaci....
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- vojtavojta
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Cokoliv, co ti přehraje IGO Primo2....pro mně bezkonkurenční navi.....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
V dobe mobilu a tabletu jsou nektere veci naprosto zbytecny prezitek.
Vedle ereaderu, hodinek, klasickych telefonu atd. sem patri i jednoucelove navigace.
Vedle ereaderu, hodinek, klasickych telefonu atd. sem patri i jednoucelove navigace.