ESP
ESP
čus!
hele tak sem neska ráno vyjel klouzalo to jako prase.. tak sem si říkal že aspon uvidím jak funguje to ESP a když jsem jel do zatáčky, dostal jsem smyk nedotáčivej (jel sem tak 20 víc ne) a říkal jsem si že v tu chvíli by se mělo zapnout ESP a začít organizovat a ono nic! Kontrolka se nerozsvítila.. ted by mě zajímalo jestli ESP svítí když zrovna upravuje otáčky kol nebo je v "tichém" modu a ja nevím kdy pracuje a kdy jo! V manuálu píšou že ESP by se mělo rozsvítit když je zrovna aktivní. Jinak kontrolka mi při zapnutí zapalování svítí a zhasne takže bych ESP měl mít. Neví někdo
hele tak sem neska ráno vyjel klouzalo to jako prase.. tak sem si říkal že aspon uvidím jak funguje to ESP a když jsem jel do zatáčky, dostal jsem smyk nedotáčivej (jel sem tak 20 víc ne) a říkal jsem si že v tu chvíli by se mělo zapnout ESP a začít organizovat a ono nic! Kontrolka se nerozsvítila.. ted by mě zajímalo jestli ESP svítí když zrovna upravuje otáčky kol nebo je v "tichém" modu a ja nevím kdy pracuje a kdy jo! V manuálu píšou že ESP by se mělo rozsvítit když je zrovna aktivní. Jinak kontrolka mi při zapnutí zapalování svítí a zhasne takže bych ESP měl mít. Neví někdo
- Reklama
Re: ESP
urcite by melo svitit vzdy kdyz je aktivni
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
takže to znamená že při mým smyku aktivní nebylo! ach jo budu muset počkat na sníh a zkusit to dost mě to zajímá )
a nebo bylo akorát jsem to neviděl !
a nebo bylo akorát jsem to neviděl !
Já bych to nezkoušel. Lepší smyku předejít, než jej pak rovnat
A tak zase nekde kde to jde na letisti nebo velkem parkovisti dat drift neni spatny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To jo, na parkáči si každej rád zablbne. Ale na normální silnici raději smyku předcházet
Abych to upřesnil pánové. Já jsem myslel, že bych si rád zkusil jak funguje ESP při rozjezdu do kopce a při smyku (samozdřejmě to vše chci zkoušet odloučen od provozu a vím i kde) a se starým autem sem již zkoušel jak to funguje když se auto dostane do smyku.. a není to žádná sranda.. zkoušel jsem projet zatáčku smykem a bud jsem dostal nedotáčivý smyk a zapíchl se do hromady sněhu a nebo sem se přetočil do hodin! je to fakt sranda ale urval jsem si ze silentbloků výfuk :D
Ale každé auto se chová jinak a určitě by nebylo na škodu zjistit jak se chová právě astra! a funguje zázračné ESP které prý zachránilo 4 tisíce životů )
ono taky kdo by čekal že při rychlosti šneka by se to mohlo utrhnout ! Fakt jsem nato koukal jak z jara jak to dneska ráno klouzalo! ale mam takový dobrý pocit že Astra je velice čtivé auto a když se utrhne člověk otom ví!
vencátor: taky mě to napadlo, jelikož ABS taky nefunguje hned
Ale každé auto se chová jinak a určitě by nebylo na škodu zjistit jak se chová právě astra! a funguje zázračné ESP které prý zachránilo 4 tisíce životů )
ono taky kdo by čekal že při rychlosti šneka by se to mohlo utrhnout ! Fakt jsem nato koukal jak z jara jak to dneska ráno klouzalo! ale mam takový dobrý pocit že Astra je velice čtivé auto a když se utrhne člověk otom ví!
vencátor: taky mě to napadlo, jelikož ABS taky nefunguje hned
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ESP naní ASR, takže s rozjezdem nemá nic spolěcného. ESP je pouze asistent jízdní stability a ten opravdu funguje až od určité rychlosti, stejně jako ABS. Když ti ESP začně pracovat, tak si toho určitě všimneš, je to rachot v celém autě.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."