výmena filtrov
výmena filtrov
zdravim, poradi mi niekto, či je možne nahradiť orig. filtre , napr UFI
ASTRA H CARAVAN 1.7 CDTI 59kW/80 koní
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
chiping 74 KW/ 100
- Reklama
Re: výmena filtrov
No ja davam vsetky filtre od autokelly a ti maju znacku bud Mann, filtron alebo starline skusal som vsetky a ziadny rozdiel som nepostrehol tak davam strednu cestu myslim cenovu! Podla mna origo filtre su uplne rovnake az na to ze cena je uplne ina omnoho vyssia.
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
jeden známy s mi povedal, že UFI olejový nesedel
ale asi sa oplati investovať do dobreho filtra, ved ten chráni dalšie časti
ale asi sa oplati investovať do dobreho filtra, ved ten chráni dalšie časti
chiping 74 KW/ 100
chiping 74 KW/ 100
tak ja som kupil origo olejovy- u neorigo, je problem s netesnostou a tým pretekanie cez filter
palivový a vzduchový Mann - pri vzduchovom je plsť, čiže asi jemnejšie zachytavanie nečistot
palivový a vzduchový Mann - pri vzduchovom je plsť, čiže asi jemnejšie zachytavanie nečistot
chiping 74 KW/ 100
chiping 74 KW/ 100
No uz vsetky filtre teda vzduchove co beriem od autokelly maju tu plstenu somarinu a hej dokazu lepsie prefiltrovat necistoty! Mna to tiez caka na jar chcem vsetko povymienat vzduchovy,palivovy,kabinovy+vycistit a doplnit klimu a take dalsie somarinky:)
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Měnil jsem všechny filtry, dával jsem od MANNFILTR
http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_ ... 01_fzart=1
Mam to odzkoušené všechny filtry tam pasovaly bez problémů. Filtry jsem si měnil poprvé sám a olejový filtr který jsem tam měl byl úplně skřehlý, filtrační papír byl popraskaný - tento filtr byl ITALSKÝ někde mam fotku.
http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_ ... 01_fzart=1
Mam to odzkoušené všechny filtry tam pasovaly bez problémů. Filtry jsem si měnil poprvé sám a olejový filtr který jsem tam měl byl úplně skřehlý, filtrační papír byl popraskaný - tento filtr byl ITALSKÝ někde mam fotku.
ASTRA H CARAVAN 1.7CDTI r.v.2004