zkušenosti s Euro Car Vik, Syrovátko
zkušenosti s Euro Car Vik, Syrovátko
Nedávno jsem koupil Astru z německa a rád bych jí dal do servisu na důkladnou kompletní prohlídku.
v autech se moc nevyznám a tudíž nepoznám co jak zkontrolovat, co jak má být, co to má a nemá dělat(je to moje 1. auto, nejsem nijak zkušený řidič). Podle servisky ještě např. nikdo neměnil rozvody(má najeto 147 tis.), určitě už bude potřeba vyměnit olej atd., poslední kontrola byla v dubnu minulého roku při 140 tisících.(ještě v německu)
Bydlím v libereckým kraji tak je nejblíže asi Vik v lučanech nebo v liberci, pak ještě ve vrchlabí Syrovátko.
Takže mě zajímá jestli má někdo zkušenosti s temito servisama, jesttli tam nejsou lajdáci a dělají to pořádně, popřípadě jestli se vyplatí zajet někam dál(do německýho servisu, nebo do prahy atp.)
Jo a ještě dotaz, jak dlouho trvá taková prohlídka(i s výměnou rozvodů, náplní a brzd třeba)?
Díky za přípdnou pomoc.
v autech se moc nevyznám a tudíž nepoznám co jak zkontrolovat, co jak má být, co to má a nemá dělat(je to moje 1. auto, nejsem nijak zkušený řidič). Podle servisky ještě např. nikdo neměnil rozvody(má najeto 147 tis.), určitě už bude potřeba vyměnit olej atd., poslední kontrola byla v dubnu minulého roku při 140 tisících.(ještě v německu)
Bydlím v libereckým kraji tak je nejblíže asi Vik v lučanech nebo v liberci, pak ještě ve vrchlabí Syrovátko.
Takže mě zajímá jestli má někdo zkušenosti s temito servisama, jesttli tam nejsou lajdáci a dělají to pořádně, popřípadě jestli se vyplatí zajet někam dál(do německýho servisu, nebo do prahy atp.)
Jo a ještě dotaz, jak dlouho trvá taková prohlídka(i s výměnou rozvodů, náplní a brzd třeba)?
Díky za přípdnou pomoc.
Astra H 1.6i 77 kW 2004 z Deutschlandu
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: zkušenosti s Euro Car Vik, Syrovátko
mám zkušenost s libercem neboli euro carvik a naprosta spokojenost zatim se vsim co na aute delali..jak mensi bouračka kterou jsem mel oprava podle me doslova spicka a i pristup super ja proste chvalim!!!!!!
Opel Astra OPC
a jak je to dlouho co jsi tam byl?
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
naposled po novem roce co mi opravovali auto..
Opel Astra OPC
tak to je dobrý, měl jsem spíš obavy z toho že kdyby to bylo před dlouhou dobou tak už tam budou dělat jiní páni. 1. května bude autu 7 let tak bych chtěl využít toho Classic servisu pro starý auta, myslim že 30 % na díly a 15% na práci.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
jj vim o tech slevach na starsi auto maji to tam vyvesene ale nevim presne kolik to dela nakoukal jsem na to,ale cim starsi tim lepsi
Opel Astra OPC
Teď na podzim sem byl na garanční prohlídce v Lučanech. Přístup i jednání super ... sice olej co se dá koupit za stovku+ litr originál GM mi napálii za 680,- za litr, takže sem tam za garančku nechal klasických 5 tisíc. Ale jinak je to tam okey. Prej mi i auto vyčistili, ale to sem fakt nepoznal, asi málo vysávali
Astra H 2009 1.4 66kW Easytronic
V Liberci je to dobrý ,ale do Lučan nejezdi. Raději si vždy zajedu. Dělali mi rozvody a klimu a přistup super. Je to o lidech.
Vyprdni se na autorizaky je tady dost clenu co autum rozumi vic nez nekteri radoby mechanici v opel servisech, v Liberci mas treba Vojtu, pokud muzu i za nej mluvit
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Třeba rozvody bych si rozhodne nechal udělat v autorizaku a s dokladem. Aspoň máš nějakou záruku. Jinak olej si klidně dej ke garážníkovi. Ono něco je v autorizaku stejně drahé jako u garážníka. A jedině v autorizaku s papírem máš v případe problému šanci na reklamaci.