prasknuta chladiaca hadicka
prasknuta chladiaca hadicka
Ahojte Astraci!
Potrebujem pomoct s identifikaciou hadicky. Praskla chladiaca hadicka,nachadza sa na pravej strane motoroa,relativne navrchu.,vychadza z takeho rozdvojovacieho T-cka,a ide niekde do stredu motoru(?). z Tecka som ju vzliekol,ale na tej sdruhej strane drza ako prikovana,aj ked som tu sponu dal dole.
Vedeli by ste cislo tej hadicky?Lebo v Opli je samozrejme neochota,nechcu poradit ani ň..
Popripade hint co jej moze pomoct ist dole
prikladam fotoze.
http://img529.imageshack.us/f/velka.jpg/
http://img524.imageshack.us/f/mala.jpg/
Jo a este je to Z17DTH,notoricky znama 74kW verzia
dakujem za rady
Potrebujem pomoct s identifikaciou hadicky. Praskla chladiaca hadicka,nachadza sa na pravej strane motoroa,relativne navrchu.,vychadza z takeho rozdvojovacieho T-cka,a ide niekde do stredu motoru(?). z Tecka som ju vzliekol,ale na tej sdruhej strane drza ako prikovana,aj ked som tu sponu dal dole.
Vedeli by ste cislo tej hadicky?Lebo v Opli je samozrejme neochota,nechcu poradit ani ň..
Popripade hint co jej moze pomoct ist dole
prikladam fotoze.
http://img529.imageshack.us/f/velka.jpg/
http://img524.imageshack.us/f/mala.jpg/
Jo a este je to Z17DTH,notoricky znama 74kW verzia
dakujem za rady
Astra H, 1.7 CDTi
- Reklama
Re: prasknuta chladiaca hadicka
Myslím že je to číslo čo máš na nej GM 13 150 294
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
nie nie,ta velka je v pohode
pod nou v tom cervenom ramiku vidis odhaleny natrubok z ktoreho bola ta hadicka zvlecena
pod nou v tom cervenom ramiku vidis odhaleny natrubok z ktoreho bola ta hadicka zvlecena
Astra H, 1.7 CDTi
Ahá mne sa zdalo podľa obrázku že je pozdĺžne prasknutá. A tú druhú si už demontoval? Nie je na nej číslo? Alebo ak je to obyčajná netvarovaná hadica tak by som ju nahradil bežnou dostupnou na kúrenie.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
neviem ju dat dole,pretoze mi drzi jak ujeta na druhej strane kde ju nedokazem ani vyfotit lebo je tam pristup zly..
preto sa pytam tu,lebo som chcel objednat v opli ze ked ju sundam aby som mal rovno nahradu a auto my nestalo dlhsie ako je treba.
preto sa pytam tu,lebo som chcel objednat v opli ze ked ju sundam aby som mal rovno nahradu a auto my nestalo dlhsie ako je treba.
Astra H, 1.7 CDTi
Mne praskla tiez uz davnejsie hadicka v podobnej riti a tiez som ju nemohol dat dole tak som bol nuteny dat auto znamemu do servisu oni maju na to nejake klieste ci ako sa to vola co mi ukazoval a haciak bola za minutu vonku bez problemov! Tak to budes musiet asi tak isto vyrieist pretoze k nasmu motoru Z17DTH je vsade na prd pristup! Ak ti mozem poradit mne v oplit ukazali schemu celeho chladenia a podla toho som tu potrebnu hadicku nasiel!
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
no hadicka je z casti von
je na nej cislo take ako pisal Kenas teda 8973001490. Podnou je napisane >EPDM< Water
vedeli by ste mi dat opel cislo na tento kus hadice?
dakujem
je na nej cislo take ako pisal Kenas teda 8973001490. Podnou je napisane >EPDM< Water
vedeli by ste mi dat opel cislo na tento kus hadice?
dakujem
Astra H, 1.7 CDTi
to papak::tiez to bola tato ista hadicka? co ma na sebe cislo 8973001490?
poprosim o akukolvek radu
poprosim o akukolvek radu
Astra H, 1.7 CDTi
Jedine co ti mozem pomoct ist do najblizsieho oplu vypytat si schemu celeho chladiaceho systemu ktory mi ukazali na monitore a tam som troska popremyslal podumal poskusal a zrovna som trafil tu spravnu! Viac ti neviem pomoct uz som to robil trikrat!
A moje hadicky mali ine cisla vsetky tri
A moje hadicky mali ine cisla vsetky tri
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
no nastastie som ju uz zohnal,mali ju v MaH v Bratislave
az sa mi nechce verit ze nieco okrem oleja a chladiacej drzia skladom!
vecer poslem cislo opel aj fotku tej mrchy
tri krat?kde sa cca nachadzali tie co zahucali?
az sa mi nechce verit ze nieco okrem oleja a chladiacej drzia skladom!
vecer poslem cislo opel aj fotku tej mrchy
tri krat?kde sa cca nachadzali tie co zahucali?
Astra H, 1.7 CDTi