vylepseni me astricky
vylepseni me astricky
Zdravím vsechny jsem tu new,pene jsem si tu pocet a dostal chute na neco velkeho:-D
mam par otazek s kteryma bych potreboval pomoc zda s tim a nekdo zkusenosti nebo vi jak na to abych se nepoustel do zbytecnosti
mam astru 1.4i 16V enjoy
-chtel bych multifunkcni volant, stacilo by kdybych si nekde sehnal ve stejne barve ty casti volantu s ovladacimi prvky a jen si to "precvakal"do meho? jak to je s kabelazi? nebudu potrebovat na diagnostiku?
-mam radio CD30 (aspon to mam napisane na radiu) a display TID a chtel bych vymenit aspon display pokad to je mozny za nejaky jiny GID nebo jeste lepsi, staci opet jen prepojit(kabelaz by mela byt uz tazena ne?)?a vse pofrci? a kdybych mel chut menit i radio za nejaky ..70 nebo ..90 taky by to slo,bez nejakych jinych zasahu do PC?jelikoz vymena CD30 za CD30+MP3 jak jsem cet je easy
mohl by mi sem nekdo jeste prihodit nejaky odkazy kde bych sehnal orygo radio nebo jiny veci
predem moc dekuju ,a sry za preklepy nebo chyby.....
mam par otazek s kteryma bych potreboval pomoc zda s tim a nekdo zkusenosti nebo vi jak na to abych se nepoustel do zbytecnosti
mam astru 1.4i 16V enjoy
-chtel bych multifunkcni volant, stacilo by kdybych si nekde sehnal ve stejne barve ty casti volantu s ovladacimi prvky a jen si to "precvakal"do meho? jak to je s kabelazi? nebudu potrebovat na diagnostiku?
-mam radio CD30 (aspon to mam napisane na radiu) a display TID a chtel bych vymenit aspon display pokad to je mozny za nejaky jiny GID nebo jeste lepsi, staci opet jen prepojit(kabelaz by mela byt uz tazena ne?)?a vse pofrci? a kdybych mel chut menit i radio za nejaky ..70 nebo ..90 taky by to slo,bez nejakych jinych zasahu do PC?jelikoz vymena CD30 za CD30+MP3 jak jsem cet je easy
mohl by mi sem nekdo jeste prihodit nejaky odkazy kde bych sehnal orygo radio nebo jiny veci
predem moc dekuju ,a sry za preklepy nebo chyby.....
- Reklama
Re: vylepseni me astricky
vitej na foru, novych clenu neni nikdy dost
co se tyce veci co shanis, tak sleduj mistni inzerci nebo napis clenum RomanK a Vojta ty maj porad neco skladem
co se tyce veci co shanis, tak sleduj mistni inzerci nebo napis clenum RomanK a Vojta ty maj porad neco skladem
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
aj ja ta vitam. Este doplnim ze vsetky tie veci co chces musis naprogramovat, takze si to nevies urobit sam. Ako pises vymena cd30 za cd 30mp3 alebo cd70 nie je tazka po mechanickej casti. Ale musis ho potom sparovat a to uz nie je jednoduche a nerobi to kazdy. Takze ako Milosh odporuca tak sa ozvi Romanovi alebo Vojtovi, podla toho kde byvas. Oni ti to urobia za dobru cenu.
Urcite si najprv premysli co vsetko chces a co si ochotny investovat.
Urcite si najprv premysli co vsetko chces a co si ochotny investovat.
Dekuju za privytani (snad se dostanu na nejaky srazik abych vas mohl pozdravit osobne;-) )musim nechat ze jsem tu vcera stravil asi 5 hodin ctenim vseho mozneho:-D, aj u toho radia jsem si myslel ze to bude pres PC ale ty ostatni me docela stvou ja jsem od Loun a nevim tu o nikom kdo by to umel za good cenu a do opelu to nedam...,mno nejak se to udela dekujem za radu;-) vojtovi uz jsem neco napsal tak sem docela zvedavy:-D
tak si to cele premysli, nasetri nejake peniaze a vsetko ti urobi v jeden den a za dobru cenu
jj neco skudlim sice jako studujici malo ale kdyz se chce:-D;-) jj chute by byly to co jsem tu vse videl jsem sliny se sbihaly..... mno nejakou predstavu uz bych mel dodelat multifunkcni volant+BID display jelikoz s radiem CD30 davat GID je trosku zbytecny a nevim jak to je s cidlamaa kabelazi,protoze GID toho umi vic nez umi muje astricka +stahovani oken pres klicek ,to ze zacatku staci i kvuli prachum
kludne si daj GID a vsetko potrebne ti naprogramuju, ja si ho tiez budem davat a mam cd30. A ked ho budem mat tak si dam aj check control a vymenim nadrzku na ostrekovac ... Ale to az ked budem mat cas aby som zabehol za Romanom v rozumnom case
jak dodělat ovládání na volantu najdeš zde
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =36&t=1664
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =36&t=1664
To Midzi:
Pokud budeš dodělávat checkcontrol, tak při sledování kapaliny v ostřikovačích budeš muset dodělat i sledování nádržky chladící kap., protože ty dvě funkce se aktivují najednou. Nebo aspoň uzemnit na UEC vstup pro sledování chlad. kap.
Pokud budeš dodělávat checkcontrol, tak při sledování kapaliny v ostřikovačích budeš muset dodělat i sledování nádržky chladící kap., protože ty dvě funkce se aktivují najednou. Nebo aspoň uzemnit na UEC vstup pro sledování chlad. kap.
Kdo chce hledá způsob, kdo nechce hledá důvod ...
Astra H Hatchback 1.9 CDTI 88kW, Black
http://www.veramon.czweb.org
Astra H Hatchback 1.9 CDTI 88kW, Black
http://www.veramon.czweb.org
Mne je jedno co sa este tam bude robit, ja to budem robit ako balik, resp mne to budu robit ao balik