smazání reklamy ze skla
smazání reklamy ze skla
Mám na čelním skle /při mytí vozu / stále napsané písmena z reklamy prodejce/ rok,obsah apod./po zaschnutí není nic vidět,ale jak vůz myju vše pod vodou vyleze.Jde to něčím smazat???????Je to asi olej.tužka???zkoušel jsem ředidlo ale nic,nemáte nápad??
Astra H 1.6 TWINPORT, 77kW / Z16XEP /
- Reklama
Re: smazání reklamy ze skla
Mám, nový okno..
Reklamoval bych to u prodejce, když to umí počmárat, tak by to měli umět umejt
Jinak Pepinova rada by byla účinná, snad jen dodám, že předtím si to sklo pojisti
Jinak Pepinova rada by byla účinná, snad jen dodám, že předtím si to sklo pojisti
Pepina znám ,byla mi jasná odpověď, to mi dělá schválně,když prohrává v dovednosti přes zrcadlo ,ale vážně,není něco k smáznutí-budu muset zkoušet.Pepino má okno,které nepotřebuje/bez senzorů/já mám co potřebuji
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co zajet do autoskla a nechat ho prelestit.prý na to existuje nějaká pasta co ti odstraní aji dulky od kamínků.ale to sem jen slyšel.
Tak vážně: ještě než bych někam jel, zkusil bych technický benzín.
PS: nezapalovat!
PS: nezapalovat!
tech.jsem nezkusil, pokoušel jsem se 6006 nebo 6000,ale nic.Myslel jsem třeba ocet nebo kdo má zkušenost
No technickej benzín je něco jinýho než ředidlo, ne? Já s tím odmašťuju všechno (i vlasy) a funguje spolehlivě.
Zkus, já techničákem sundávám z okna zbytky od samolepek, např. dálničních známek. Nebo zbytky lepidla z kůže...
Já na podobný svinstvo používám odlakovač (to vy chlapi ale asi nemáte ), jen si teda nejsem jistá, jestli na takovejhle typ skrvny bude stačit...
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW