únik oleje
únik oleje
zdravíčko, po shlédnutí auta ze spodu jsem zjistil šílený únik oleje v místě kde je vývěva, netuším jestli to je ono, nedá se tam bez zvedáku blíže nakouknout
měl někdo z vás něco podobnýho? pak je mi divný, že mám 1 tis km po sevise a olej je černej jak boty
jistě si toho úniku museli všimnout v servise, přeci to nemůže chcát ze dne na den
díky za postřehy
servis proběhl u staigera
měl někdo z vás něco podobnýho? pak je mi divný, že mám 1 tis km po sevise a olej je černej jak boty
jistě si toho úniku museli všimnout v servise, přeci to nemůže chcát ze dne na den
díky za postřehy
servis proběhl u staigera
EX Opel Astra H caravan
- Reklama
Re: únik oleje
asi to vypadá podle toho co tady čtu na gufero kliky, už mám zablitej celej spodek a dělá to loužičky
je potřeba kvůli rozvodům sundat nárazník?
je potřeba kvůli rozvodům sundat nárazník?
EX Opel Astra H caravan
Když se dělají rozvody, tak se přední nárazník nesundavá.
ASTRA H CARAVAN 1.7CDTI r.v.2004
To je normalni, staci vymenit a nastartovat, hned potom zcerna.Mazety píše:... je mi divný, že mám 1 tis km po sevise a olej je černej jak boty
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
díky, už mi to potvrdil i p Horáček, mám tam totiž samodomo denní svícení a ti hoši by to nemuseli pobrat v pondělí jdu na ty guferavlk píše:Když se dělají rozvody, tak se přední nárazník nesundavá.
EX Opel Astra H caravan
pak napiš kolik si za to dal a jak dlouho jim to trvalo
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
platí to firma a ta vyžaduje autorizák, bohužel cena bude i s novejma rozvodama, páč nemá smysl na 25 tisíc km dávat starý a potom je dělat znovu, prý to odpoledne budu mítvojta píše:pak napiš kolik si za to dal a jak dlouho jim to trvalo
EX Opel Astra H caravan
jsem taky zvedavej za kolik to bude a jak dlouho trvala oprava. Mel jsem to samy - spatny gufero na klice...
Tiez mi tecie niekde spod dekla rozvodov, pravdepodobne tesnenie vackoveho hriadela, olej je vidiet na vrchnej casti krytu rozvodov, mam z toho zaolejovany aj samotny rozvodovy remen, po odstraneni zavady ho myslim treba vymenit vsak? Posobenim oleja sa sa poskodi? Kladky s remenom boli menene pred cca 20tis km, tie uz netreba? Alebo sa to musi vsetko zasa naraz? Pripadne to staci vycistit? Ak ano v com je najlepsie vycistit ten rozvodovy remen aby sa neposkodil?
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
při působení oleje na pryž dochází k leptání, např. na vodní hadici se vytvoří boule a ta samozřejmě praskne, řemen je taky náchylný na jakýkoliv mastnotyjanda82 píše:Posobenim oleja sa sa poskodi?
EX Opel Astra H caravan