Samovypínání blinkru
Samovypínání blinkru
Ahoj,
chtěl jsem se vás zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s tímto drobným problémem...
Když jsem jel dneska do školy, tak jsem si hned po chvilce všimnul, že automatické vypínání mojeho blinkru (ze směru doleva) funguje jaksi podivně... Aby se blinkr vypnul, musel jsem nejen vrátit volant do výchozí polohy, ale dokonce lehce pootočit doprava, aby k vypnutí blinkru došlo. S tímto jsem se potýkal celou cestu. Když jsem jel odpoledne zpátky, tak mi přišlo, že si to vypíná už úplně kdy chce - někdy tak, jak jsem popisoval, někdy zase mnohem dřív.
Podotýkám, že auto je prakticky nové, na chladně počasí (že by se elektronika chvilku rozkoukávala) bych to též nesváděl (nejen že přes noc parkuju v garáži, ale teploty jsou stále nad bodem mrazu).
chtěl jsem se vás zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s tímto drobným problémem...
Když jsem jel dneska do školy, tak jsem si hned po chvilce všimnul, že automatické vypínání mojeho blinkru (ze směru doleva) funguje jaksi podivně... Aby se blinkr vypnul, musel jsem nejen vrátit volant do výchozí polohy, ale dokonce lehce pootočit doprava, aby k vypnutí blinkru došlo. S tímto jsem se potýkal celou cestu. Když jsem jel odpoledne zpátky, tak mi přišlo, že si to vypíná už úplně kdy chce - někdy tak, jak jsem popisoval, někdy zase mnohem dřív.
Podotýkám, že auto je prakticky nové, na chladně počasí (že by se elektronika chvilku rozkoukávala) bych to též nesváděl (nejen že přes noc parkuju v garáži, ale teploty jsou stále nad bodem mrazu).
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Samovypínání blinkru
mam pocit ze se mi to taky parkrat stalo ze jsem musel volant mirne zatocit na protejsi stranu aby se to vyplo ale tusim ze to bylo tak 2-3 co se mi to stalo...
Opel Astra OPC
žeby vadný CIM modul? máš to v záruce tak zajeď do servisu
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
No pokud to bude přetrvávat, tak nebudu čekat na garančku a stavím se tam.
Může něco ukázat v tomto případě diagnostika?
Může něco ukázat v tomto případě diagnostika?
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
řekl bych, že ne, bude to mechanická závada
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
V Astře H ale páčka není mechanická jak to bývá klasicky, takže spíš bych tipnul ten CIM.
Pokud je auto nove, vubec bych se tim nezabyval a ficel do autorizaku.
Opel Zafira A 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722) Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi S ni to neni tak squle jako s S100
Skoda 100 (722) Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi S ni to neni tak squle jako s S100
Ok, mě šlo s tou diagnostikou jen o to, aby se nehledala závada vyměňováním věcí typu pokus-omyl no, uvidíme.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
aha už mlčimcorsaczek píše:V Astře H ale páčka není mechanická jak to bývá klasicky, takže spíš bych tipnul ten CIM.
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
No dneska mě to poslouchalo, tak to zatím nechám být a uvidím. Jestli se ten problém vrátí, ihned pomažu do servisu.