isofix
- Reklama
Re: isofix
na stránke www.forbaby.sk to máš detailne nafotené
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
když zvedneš zadní sedáky, musíš ta mít navařený takový oka o rozměrech asi 50x40mm ze 4mm kulatiny. na každé sedadlo dvě oka (kromě prostředního). Myslel jsem, že už to mají všechny Hačka?Oton píše:ahoj.nevíte jak poznám jestli mam v aute isofix?dikes
Opel Astra H Caravan, 1.9CDTI 110kW, 11/2004
O jaké autosedačce uvažuješ?
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak ty oka tam mám!Uvažuju o této sedačce http://skrblik.mimishop.cz/detail.php?zbozi=1582553
Jde k tomu přidělat jakákoli sedačka s isofixem nebo musí mít spešl úchyty na ty oka?
A dají se nějak přidělat sedačky s isofixem i do auta který ho nemá?Třeba u rodičů v Astře F?
Mám ted sedačku RECARO a chci ji prodat protože je už malá!
Jde k tomu přidělat jakákoli sedačka s isofixem nebo musí mít spešl úchyty na ty oka?
A dají se nějak přidělat sedačky s isofixem i do auta který ho nemá?Třeba u rodičů v Astře F?
Mám ted sedačku RECARO a chci ji prodat protože je už malá!
já mslím, že by tam měly jít všechny s isofixem a při použití v autě bez isofixu se isofix sklopí a je to jako sedačka bez isofixu. aspoň u sedačky co jsem koupil já, to tak je. Koupil jsem romer kidfix a je celkem dobrá až na jednu věc co ted nestíhám popsat musím už jít
problém mám trochu s tím, že tyto sedačky pro 15-36kg už nejsou tak dobře polohovatelné jako sedačky předchozí, myslím rozmězí od 9 do 18. Sedacka co jsem koupil já, má pro polohování zad 2 polohy, ale i v té více sklopené, dceři při spaní padá hlava dopředu a následně v každé zatáčce doprava a doleva a to se mně moc nelíbí. Stavá se to až při delších cestách (při hlubším spánku) jinak při normálním každodením použití OK. Když jsme jeli do HR na dovolenou, tak jsem sedačku z isofixu vypnul a mezi sedadlo a sedačku jsem strčil deku, aby byl sklon opěradla větší a hlava nepadala. Použil jsem sedačku jako by isofix neměla. Pak to bylo OK.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Aha!Ta co jsem na ni dal odkaz má více poloh a jak jsi psal ,že když usne ,tak jí padá hlava dopředu!U této píšou ,že by hlavička padat neměla!
Tenhle Cybex máme pro juniora taky vybraný, až vyroste z MaxiCosi Tobi, kterou teď má (teda nemá, protože nám ji ukradli, ale zítra snad přijde nová). Někdy na jaře jsem četl test autosedaček a v týhle váhový kategorii vyšel nejlíp