Jak sundat napisy na zadnich dverich
Jak sundat napisy na zadnich dverich
Chci sundat napis Astra a obsah motoru, poradite nekdo jak to dat dolu aniz bych si znicil tu listu? je to samolepici a pak staci technicky benzin na ocisteni?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- david.tomko
Re: Jak sundat napisy na zadnich dverich
Ahoj, nikdy jsem to nedělal, ale myslím, že by to mělo být určitě tak jak popisuješ.
Opel Astra H Caravan N-Joy 1,6 Twinport
JA se radsi zeptam dopredu, shanim napis 1.2 nemate nekdo? 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Proč to? Teda pokud nemyslíš to o tom 1.2 vážněmilosh píše:Chci sundat napis Astra a obsah motoru

Me se libi cista karoserie a ne kdyz tam mam neco navic, u vetsiny svych aut jsem daval vsechny znaky dolu ale u Hacka se mi to proste libi jak vepredu tak vzadu, vzhledem k ty stribrny barve, ale ty napisy chci sundat, bez nich se mi to libi vic 

Ja to nejdrive nahral horkovzduskou a pak plastovou spachtli strhal a na zaver ocistil tech. benzinem....
Taky jsem sundaval nápisy, hned jak jsem auto koupil 
Já to udělal tak, že jsem nějakou strunou (tuším že režnou nití) "odřízl" nápis, pak nehtem sundal zbytky ty oboustranyý lepenky no a zbytek zařídil technický benzín.

Já to udělal tak, že jsem nějakou strunou (tuším že režnou nití) "odřízl" nápis, pak nehtem sundal zbytky ty oboustranyý lepenky no a zbytek zařídil technický benzín.
Tak nevím jestli to předchozí majitel sundal, ale já tam ten nápis nemám...děka bohu
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
Nemusel to sundat, pokud je to jako u Bavorů tak v konfigurátorovi si zaškrtneš jestli chceš mít na karoserii obsah motoru a označení modelu autaApikkk píše:Tak nevím jestli to předchozí majitel sundal, ale já tam ten nápis nemám...děka bohu

Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
- DeepThroat
Taky jsem od Staigera koupil bez písmen a čísel.
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]