zabezpečení proti krádeži
Re: zabezpečení proti krádeži
JirkaF
Přesně. Ono platit právníky tě pak vyjde stejně draho, jako kdyby sis tu opravu zaplatil sám. A člověk na to nemá ani čas, ani chuť se s nima dohadovat...
Jj, díky, už jsem si to přečetla i v tom odkaze a ty argumenty zní celkem rozumně, popřemejšlím o tom, za nějaký pětikilo.
Přesně. Ono platit právníky tě pak vyjde stejně draho, jako kdyby sis tu opravu zaplatil sám. A člověk na to nemá ani čas, ani chuť se s nima dohadovat...
Jj, díky, už jsem si to přečetla i v tom odkaze a ty argumenty zní celkem rozumně, popřemejšlím o tom, za nějaký pětikilo.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Reklama
No, spíš než drahota právníků by mne zastavila vyhlídka na dlouhé tahanice s tou pojišťovnou. Nekonečné odvolávání a tak. Právníka by ve finále zalepili oni, protože by nejspíš prohráli. Ikdyž u nás v Kocourkově.... .Tereza píše:JirkaF
Cena asi nebude brzdou, ne? Spíš že to zrovna nevylepší vzhled. To je mínus, které na tom vidím, ale mě neva.
zloděj to auto rozebere na díly a okna rozmlátí protože ty sou stejně neprodejnej artikl takže mu je nějaký pískování putna...
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
No, v téhle "branži" se nevyznám. Jen si myslím že rozebírání a prodej na díly se vyplatí u aut s politikou ND jako má VW(pouze "originální díly") a tak jsou drahé. U našich vozítek, stejně jako u Fordů a myslím že i dalších existuje druhovýroba. Použité díly by musel dotyčný zloděj prodat hluboko pod cenou druhovýroby. Nehledě na to, že díky nižší žádanosti proti VW by se jich zbavoval o dost déle, což je riskantní, .... a ne každý lapka má k dispozici bezpečný sklad.....vojta píše:zloděj to auto rozebere na díly a okna rozmlátí protože ty sou stejně neprodejnej artikl takže mu je nějaký pískování putna...
já se v tý branži taky nepohybuju ale když občas navštívím nějaký vrakoviště nebo vidím nabídky jednoho nejmenovanýho vrakoviště na aukru kde mají plechy komplet z celýho auta nedotčený tak je to přinejmenším divný
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Souhlas. Já se utěšuju tím, že když naše holky nejsou na předních příčkách kradených vozů, tak se nemusím tolik bát. Stejně jsem stříbřenku raději pojistil proti krádeži.vojta píše:j.... plechy komplet z celýho auta nedotčený tak je to přinejmenším divný
nejlepší bude se pojistit proti krádeži aspoň tak to vyřeším já
Tím řešíš (řešíme) jen aby to nebolelo tolik. Ale bolet to může hodně. Třeba když Ti ho šlohnou zrovna když je hodně potřeba. (hoří zakázka, jde o zdraví či život, ....)Samothe píše:nejlepší bude se pojistit proti krádeži aspoň tak to vyřeším já
ještě zvažuji dodělání zamykání zpátečky,ale to především proto,že při pojištění proti krádeži mám nárok na 7% slevu,takže ta investice co jinak považuji za zbytečnou by se mi časem vrátila
Radši jezdi bez nehod a ušetříš víc
Mmch - kolik stojí zamykání zpátečky na H-Astru?
Mmch - kolik stojí zamykání zpátečky na H-Astru?