Montáž parkovacího asistenta
Re: Montáž parkovacího asistenta
Stav se za RomanemK, ten Ti poví, jestli tam máš nějakou předpřípravu pro originál senzory a kolik by to přišlo
- Reklama
To je mi jasný že to nemá vliv šlo mi jen o to jestli se ty senzory pak dolakují do barvy vozu nebo to tam bude jako pěst na oko
Kdyz jsem daval senzory na gecko, tak jsem je nechal mirne striknout do barvy auta, nechaval jsem lakovat vic dilu a myslim ze ok
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dodělával jsem před časem origo PDC. Kabeláž na připojení ŘJ PDC na CAN jsem měl na autě už připravenou, ale kabeláž směrem na senzory v nárazníku jsem musel dodělat. Cena je samozřejmě někde jinde, než u neorigo PDC, ale pípá mi to hezky v předu a jde vypnout tlačítkem na liště.
Ahojte. Má niekto z vás namontované tieto senzory?
Ahoj, ja mam tie senzory. Funguju bez akychkolvek problemov uz 3 roky.
Kvoli zaruke som si ich nechala namontovat v Bosch servise v Petrzalke.
Kvoli zaruke som si ich nechala namontovat v Bosch servise v Petrzalke.
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
S neorigo se to cenově nedá srovnávat. Stojí to násobně víc. Záleží na tom za kolik se ti podaří sehnat senzory, jejich držáky, jednotku PDC, konektory, kabeláž. A na závěr ještě zprovoznění pomocí TECH 2. Těžko se to dá pořídit za míň než 4000,-. Samozřejmě bez práce.Luke píše:Na kolik vyšly origo?
Pak už mám leda dotazy - kam jste umístili repráček - ať je dobře slyšet? Jak tam vůbec senzory drží?
A máte někdo tyto - http://www.parkujeme.cz/detail/110-park ... ent-pbh-40 ? Díky
A máte někdo tyto - http://www.parkujeme.cz/detail/110-park ... ent-pbh-40 ? Díky
Mam podobne senzory, repracik sa da pekne umiestnit za kryt osvetlenia, ako je na obrazku .... kabelaz mam tahanu po streche .... repro mam otocene akoby hore do strechy, pipanie pri cuvani je pocut aj vonku trochu ....ASTRA H CARAVAN Z17DTH, 74kW ,r.v. 2008
AGILA Z10XE, 43kw, r.v. 2000
OPCOM/diagnostika/aktivacia
AGILA Z10XE, 43kw, r.v. 2000
OPCOM/diagnostika/aktivacia