Rezonance z oblasti motoru
Re: Rezonance z oblasti motoru
Ja mel cvrcky ale ti taky zmizeli ted me spis stve coolant level konecne mam cast to opravit:)
- Reklama
Se divim proc furt montujou vadny serie cidel, to nikomu z vedeni Oplu neprijde divny ze na kazde druhe astre meni v servisu po 2-3 letech cidlo/nadrzku?
Jeste zpet k tematu: nikdo neprisel co tam rezonuje? Kryt rozvodu to nakonec nebyl, vzd. filtr to taky neni... Hledat to spis v kabine (v prave casti palubky) nebo v motorovem prostoru?
A posledni vec: tuto zimu mi zaclo jeste neco rezonovat v prave casti kufru (opet pri otackach 2500-2800), plato to neni a jinak me nenapada co jineho by to mohlo byt. Pro jistotu jsem pritahl i dorazy vika kufru aby nemelo vuli a furt stejne. Hold asi mam patecni kus nebo co, protoze nase druha astra tyhle neduhy nema.
Jeste zpet k tematu: nikdo neprisel co tam rezonuje? Kryt rozvodu to nakonec nebyl, vzd. filtr to taky neni... Hledat to spis v kabine (v prave casti palubky) nebo v motorovem prostoru?
A posledni vec: tuto zimu mi zaclo jeste neco rezonovat v prave casti kufru (opet pri otackach 2500-2800), plato to neni a jinak me nenapada co jineho by to mohlo byt. Pro jistotu jsem pritahl i dorazy vika kufru aby nemelo vuli a furt stejne. Hold asi mam patecni kus nebo co, protoze nase druha astra tyhle neduhy nema.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
no asi ten problém nechám tak a počkám do ďalšej zimy
tento problém zisťujú v servise Opel,tak po novom roku slúbili,že mi dajú vedieť,všetky spomenuté veci s tým nesúvisia tak potom dám vedieť