Katalogové číslo dílů - napište si o to své :-)
Re: Katologové číslo dílů - napište si o to své :-)
r.v. 12/2004. Baterka je asi furt ta puvodni. Myslim ze vydrzela dost. Lisi se v detailech ale dost podstatnych . Zatim jsem zjistil, ze parametry by mely byt:
spodni uchyceni: B13
umisteni kontaktu 0(+pol vpravo)
typ kontaktu 1(+prumer 19.5mm, -prumer 17.9mm)
rozmery 278x175x175 mm
spodni uchyceni: B13
umisteni kontaktu 0(+pol vpravo)
typ kontaktu 1(+prumer 19.5mm, -prumer 17.9mm)
rozmery 278x175x175 mm
- Reklama
chtěla bych vědet za kolik se da sehnat spodni kryt motoru u Dieslu, nejak sem prisla na to u vymene oleje,ze mi chybi a je tam vubec dulezitej?
Astra H Caravan 1,7 CDTi 74 kW r.v. 2005 najeto pres 300 000 km
70 Ah ProForce z 3 ročnou zárukou za 63,59€vojta píše:originál 66AH stojí 4143kč
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Neviem akú máš ale boli rôzne od 60 alebo 74 Ah
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Ahoj.
Potřeboval bych zjistit č.dílu váhy vzduchu a popřípadě lambdy zda jí vůbec mám pro svoji Zafiru B 1,9 CDTI 11/2005 110kW Z19DTH. Dále by mě pak zajímal motorek výřivých klapek sání.
Potřeboval bych zjistit č.dílu váhy vzduchu a popřípadě lambdy zda jí vůbec mám pro svoji Zafiru B 1,9 CDTI 11/2005 110kW Z19DTH. Dále by mě pak zajímal motorek výřivých klapek sání.
Hoj Jiří,
řeším stejný problém jako ty... číslo toho dílu na motorek vířivých klapek sání je 5850574.A podle mě to bude jen a jen tento motorek který hýbe s těmi klapkami a váha vzduchu v tomto případě by neměla s tímto naším problémem co do činění...Nechávám to po svátkách a pak se na to vrhnu...(jinak v Polsku je to o 1300 levnější jak u nás )
řeším stejný problém jako ty... číslo toho dílu na motorek vířivých klapek sání je 5850574.A podle mě to bude jen a jen tento motorek který hýbe s těmi klapkami a váha vzduchu v tomto případě by neměla s tímto naším problémem co do činění...Nechávám to po svátkách a pak se na to vrhnu...(jinak v Polsku je to o 1300 levnější jak u nás )
Opel Astra H, Caravan, 1,9 CDTi, 110kW
co se týká tý lambdy: máš DPF?Jirka156 píše:Ahoj.
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Jelikož dělám v automobilce, chtěl jsem zjistit, jestli nemáme na Škodovce nějakou stejnou váhu vzduchu jako je na Opelu. Zjistil bych to právě dle čísla dílu. Protože mi jedeme podle č.dílu Škodovky, potřeboval bych to případně převézt z katalogu dílů Bosch co má Opel, jestli je to s něčím shodné. A když nebude shodné, budu se jí od nějakého dodavatele snažit vymámit. Pro vysvětlení, nemám jí špatnou, ale co kdyby někdy. Stejně jsem se teď poučil se žhaviči.
To samé platí o lambdě, ale jak jsem se dozvěděl, tak auto s DPF by nemělo mít lambdu. A protože DPF bohužel mám, nemám aspoň lambdu. Je to tak?
A k problému klapek. Já mám motor Z19DTH 110kW a to sací potrubí jsem v Polsku taky sehnal na Allegru origo Pierburg za 5,5tis.Kč. Tady v Opelu nehorázných 10tis.Kč. A se sáním je prý třeba vyměnit i ten motorek. A tak sháním číslo dílu na můj typ motoru. A samozřejmě veškeré těsnění.
To samé platí o lambdě, ale jak jsem se dozvěděl, tak auto s DPF by nemělo mít lambdu. A protože DPF bohužel mám, nemám aspoň lambdu. Je to tak?
A k problému klapek. Já mám motor Z19DTH 110kW a to sací potrubí jsem v Polsku taky sehnal na Allegru origo Pierburg za 5,5tis.Kč. Tady v Opelu nehorázných 10tis.Kč. A se sáním je prý třeba vyměnit i ten motorek. A tak sháním číslo dílu na můj typ motoru. A samozřejmě veškeré těsnění.
Ještě bych potřeboval zjistit cenu všech "vehementů" k upevnění rezerva pod podlahu u Zafiry B. Mám jen opravnou sadu a ta mi je při rozškubnutí gumy leda na ........ Takže zvažuju instalaci rezerva pod auto.
Ahoj nevite na kolik prijde dalkove ovladani na volant? Kdybych ho chtel domontovat na volant. Jde to pry jen na nektere druhy volantu. Zjistit to jde, ale musi se sundat erbek. Z toho mam trochu strach. Jinak pod tema plastama, ktere se pak vymeni za plasty s ovladacema jsou uz pripravene draty na napojeni?
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW