Zamknute / odomknute
Re: Zamknute / odomknute
... a podle mě jen Astry s alarmem Tak, a teď aby to někdo rozlousknul!
- Reklama
... už jsem tady o tom někde psal ...
Astra H a Zafira B zpravidla nemají dvojité zámky jak tomu bylo u Astry G. Funkce dvojitých zámků se u Astry H jmenuje dead lock a auta s alarmem tyto zámky mají vždy. Může je mít i auto bez alarmu, funkce byla tuším za příplatek.
Zámky se dají na auto domontovat, resp. vyměnit za stávající a funkce se naprogramuje v jednotce REC. Funkce je programovatelná na všech REC bez ohledu na výbavu či rok. Po zamčení na druhou polohu pak nejde auto otevřít zevnitř a jinak než pomocí DO.
Astra H a Zafira B zpravidla nemají dvojité zámky jak tomu bylo u Astry G. Funkce dvojitých zámků se u Astry H jmenuje dead lock a auta s alarmem tyto zámky mají vždy. Může je mít i auto bez alarmu, funkce byla tuším za příplatek.
Zámky se dají na auto domontovat, resp. vyměnit za stávající a funkce se naprogramuje v jednotce REC. Funkce je programovatelná na všech REC bez ohledu na výbavu či rok. Po zamčení na druhou polohu pak nejde auto otevřít zevnitř a jinak než pomocí DO.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Tie zamky sa daju domontovat? Pri pootvorenom okne by sa mi tato funkcia opat zisla. Vies nam povedat objednavacie kody, pripadne sa to da vymontovat z vraku a jednoducho namontovat?RomanK píše:... už jsem tady o tom někde psal ...
dik
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
zdar ve spolek! Je možný aby se auto samo zamklo? Tudle jsem ho myl a zničeho nic se zamklo, nevim jestli to neni nejaka halus....
Opel Astra Caravan 1.7 CDTI,74kW 2006
Samozamykani podle me neni nic moc, pouze pokud ses sklerotik a zapominas zamykat, horsi kdyz tam nechas klice a zamkne se ti to je narez, to se mi stalo u felicie pred lety no prdel
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No u služební Octávky to máme, ale u své Astry jsem to ještě nezpozoroval...
Je to závislé i na stupni výbavy?
Je to závislé i na stupni výbavy?
ještě mě napadlo, když se auto odemkne ale neotevřou se žádné dveře, tak se po čase opět samo zamkne že? U astry jsem to teda ještě nezkoušel, ale u comba to tak je
Tak mi to nedalo, zašel sem do garáže, odemknul, čekal sem tam jak ten jarmil deset minut a nic