Přenosná navigace
Re: Přenosná navigace
Pokud vím, tak Sygic je vázán na HW, nový klíč k mapám dodá jen na základě faktury o výměně. Na marketu stáhneš jen navigaci bez mapových podkladů.
- Reklama
pepíno já ale nehovořil že jsem to stáhl z marketu já to stáhl někde jinde i s mapovýma podkladama a přes wifi v mobilu jsem si potom jenom postahoval mapy které jsem chtěl
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
"Pak si koupit v marketu navigaci, ja doporuciju Sygic = doživotní aktualizace"
Tak nevím, samozřejmě lze téměř všechno kreknout..
Mam ve phonu taky nejakyho cracknutyho Sygica a maka jak cert Na to moje obcasny navigovani je naprosto dostacujici
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Pres net, ale ne od googlu. Mají vlastní mapy, které nejsou zdaleka tak dokonalé jako google. Nicméone se pomerne rychle zlepsují. Mapy můze editovat kazdý uzivatel waze, takze spousta nadsenců mapy dokresluje.dogee píše:tak jsem si do telefenu ty "wázu" nainstaloval a zkusim... kde to bere mapy? prez datovej prenos z googlu?
Hele ale normální je nekrást!Pepino_GH píše:"Pak si koupit v marketu navigaci, ja doporuciju Sygic = doživotní aktualizace"
Z toho důvodu jsem nepátral nikde na netu, jak Sygic cracknout/ukrást, ale prostě jsem si nainstaloval co me poslal kolega přes modrej zub
Fotr, vytrháváš z kontextu..
Přečti si příspěvky před tím, já předtím psal o pořizování Sygicu v obchodě, a ten je vázaný na IMEI či co.. Také si myslím, že normální je nekrást. Stejně je to s dodržováním zákonů všeobecně..
Přečti si příspěvky před tím, já předtím psal o pořizování Sygicu v obchodě, a ten je vázaný na IMEI či co.. Také si myslím, že normální je nekrást. Stejně je to s dodržováním zákonů všeobecně..
- vojtavojta
jak je to s "wázou" a daty, co o mém pohybu sbírá? nerad bych, aby někdo měl aplikaci "kdo zrovna není doma" a nevybíral byty podle toho, jak kdo kde zrovna jede a je tak mimo domov...