Oblíbený / Neoblíbený servis
Re: Oblíbený / Neoblíbený servis
Jojo, ten me taky prijimal... Ale prisel mi v pohode...
- Reklama
On prý Oplům rozumí, ale občas jsou, nebo byly stížnosti na jeho chování vůči zákazníkům , já si s ním jednou vyříkával termín oprava na počkání..
Caute, ake ukony sa robia v ramci prehliadky po 90tis km podla servisnej knizky? GTC 66kw
Astra GTC 1,4 16V Enjoy
Ja rozhodne nedoporucuji ADOP Ostrava ..pri technicke nadelali vice skody nez uzitku a nakonec jsme si nechali auto spravit jinde..
Tak já mohu doporučit servis Sršeň a Brož v Čakovicích u Prahy. Dělali mi celou pravou stranu auta a super práce. S pojišťovnou vše zařídili. http://www.srsenabroz.cz/
už není
tak ještě někdo mi dá doporučení t tomu štaigerovi? blíží se mi 120 tis a rád bych ho vyzkoušel,
koukal sem na zadní desky a budou pryč po 25 tis km na minulejch sem najel podobným stylem ježdění 90 tis a byly na tom podobně
btw maj origo desky nápis Jurid? nějak se mi to nezdá
koukal sem na zadní desky a budou pryč po 25 tis km na minulejch sem najel podobným stylem ježdění 90 tis a byly na tom podobně
btw maj origo desky nápis Jurid? nějak se mi to nezdá
EX Opel Astra H caravan
Prvé dosky vydržia najviac na ďalších sa už podpíše opotrebený kotúč.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
takže mohu potvrdit perfektní a solidní přístup u auto staiger, nikde jinde mi nedokázali pomoct do druhýho dne, dokonce i ten chladič měli skladem, doporučuji velký dík panu Šafaříkovi
EX Opel Astra H caravan
tak jsem u nich byl na garančce 120 tis. a jsem nějak rozhozen
dnes jsem mrknul ráno na měrku oleje a málem se složil, mechanici asi nevědí jak se měří olej, na štítku je psáno kontrolovat měrku po 5ti minutách ustálení oleje, samozřejmě to měřili ihned po nalití, hladinu na měrce mám asi 2 cm nad horní ryskou mám to nechat odsát nebo to nevadí, prý by se dízli neměli přelejvat kvůli zvýšenýmu tlakování
jinak jsem si nechal ještě desinfikovat klimu a nějak mi to smrdí jako po spálenejch brzdovejch destičkách
dnes jsem mrknul ráno na měrku oleje a málem se složil, mechanici asi nevědí jak se měří olej, na štítku je psáno kontrolovat měrku po 5ti minutách ustálení oleje, samozřejmě to měřili ihned po nalití, hladinu na měrce mám asi 2 cm nad horní ryskou mám to nechat odsát nebo to nevadí, prý by se dízli neměli přelejvat kvůli zvýšenýmu tlakování
jinak jsem si nechal ještě desinfikovat klimu a nějak mi to smrdí jako po spálenejch brzdovejch destičkách
EX Opel Astra H caravan
Rozhodne to daj na správnu mieru. Žiadnemu motoru to určite neprospieva.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan