Prosím o pomoc......zateka

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
dogee

Re: Prosím o pomoc......zateka

Příspěvek od dogee » 31 črc 2011, 11:27

zdarec, tak mi to nedalo a oddelal jsem schranku pred spolujezdcem a neco jsem nasel

na jednom plastovym boxu je ulomena spodni packa a ten kryt v rohu dole nedrzi dobre... muze to zatekat tudy? je to box od topeni?

a pokud ano, jak to opravit? lze ten kryt sehnat novej? nebo vrakoviste? mate nekdo na prodej :)?
Přílohy
tady je deatail, zatika to tudy?
tady je deatail, zatika to tudy?
zde je ulomena plastova packa
zde je ulomena plastova packa

Reklama

sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc » 31 črc 2011, 12:19

tim to byt nemuze je to kryt kabinoveho filtru,mam taky jeden cvok ulomeny..kdyz oddelas ty samorezne sroubky zjistis ze pod krytem je filtr..
Opel Astra OPC

martini

Příspěvek od martini » 01 srp 2011, 14:38

Zdravim musim to tu napsat bo uz me to sere, dele prselo a uz mam zase v aute mokro, delaji to prave predni a zadni dvere ale v cem je problem ,v predu mam pod tapicerungem misto folie stp gold vytlumeni a delato tak jak i predtim, psalo se ze s pod repraku a proc to dela jen prava strana tak nevim -prisel nekdo 100% na to jak se toho zbavit/podotykam ze predni repraky jsou sroubovany do "mekkeho"vytlumeni, tak kolem asi ne...........jestli nekdo vi at to vpise do obrazku a propo kudy ma voda z dveri spravne odchazet?
Přílohy
dver_5_big.jpg
Naposledy upravil(a) martini dne 01 srp 2011, 15:16, celkem upraveno 2 x.
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL

Kuči

Příspěvek od Kuči » 01 srp 2011, 14:51

Tak se přidám taky. Po otevření pátých dveří na doraz začne téct voda zkrz plast který kryje těsnění okna. Dveře byli v březnu fungl nové. Přes okno to být nemůže je to tam zalisované( řekl Opl). Tak jdu v ve čtvrtek k autodoktorovi- naštěstí záruka :P .
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw

martini

Příspěvek od martini » 01 srp 2011, 20:36

martini píše:Zdravim musim to tu napsat bo uz me to sere, dele prselo a uz mam zase v aute mokro, delaji to prave predni a zadni dvere ale v cem je problem ,v predu mam pod tapicerungem misto folie stp gold vytlumeni a delato tak jak i predtim, psalo se ze s pod repraku a proc to dela jen prava strana tak nevim -prisel nekdo 100% na to jak se toho zbavit/podotykam ze predni repraky jsou sroubovany do "mekkeho"vytlumeni, tak kolem asi ne...........jestli nekdo vi at to vpise do obrazku a propo kudy ma voda z dveri spravne odchazet?
:arrow:

Q-čko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Q-čko » 01 srp 2011, 21:06

martini píše:
martini píše:Zdravim musim to tu napsat bo uz me to sere, dele prselo a uz mam zase v aute mokro, delaji to prave predni a zadni dvere ale v cem je problem ,v predu mam pod tapicerungem misto folie stp gold vytlumeni a delato tak jak i predtim, psalo se ze s pod repraku a proc to dela jen prava strana tak nevim -prisel nekdo 100% na to jak se toho zbavit/podotykam ze predni repraky jsou sroubovany do "mekkeho"vytlumeni, tak kolem asi ne...........jestli nekdo vi at to vpise do obrazku a propo kudy ma voda z dveri spravne odchazet?
:arrow:

skusal si odmontovat reprak a odrezat ten aretacny zobacik na nom? a presiliconovat? ja som si to robil a zatial klud este tak dobre nepralo aby sa to na sto percent prejavilo.

pozri si to umna hm blba kvalita ale aspon tak:
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 3&start=20
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip

Westler

Příspěvek od Westler » 01 srp 2011, 21:21

Voda ma spravne odtekat ze dveri dirkama na spodku dveri.

Teorie se zobackem u reproduktoru se mi moc nezda. Pokud by to byla chyba v navrhu, tak by muselo zatekat do vsech Aster co sjely/sjedou z vyrobni linky. Spis bych to videl na spatne/sterele tesneni reproduktoru nebo poskozenou tesnici folii ve dverich.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"

martini

Příspěvek od martini » 01 srp 2011, 21:27

ja mam repra ve predu novy pionery podlepeny jako cely dvere tlumicim platem stp gold misto folie u zadnich tu folii mam a chcije to ze prednich i zadnich......na ty dirky ze spod dveri se mrknu ........

swabel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swabel » 01 srp 2011, 22:45

Skus sa aj pozriet, ci tie odtokove dierky nemas upachate.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK

baboon

Příspěvek od baboon » 02 dub 2013, 12:57

Ahoj, narazil jsem bohužel také na problém se zatékáním do astry H caravan - do zavazadlového prostoru se mi někudy u zadních dveří dostává voda - když jsem po tom více pátral, tak voda jakoby kape z plastového spodku pravého zadního sloupku a kape přímo do té plastové přihrádky, která tam je. Nejdřív jsem myslel, že by to mohlo být kolem pravého zadního světla, ale jeho horní hrana je níž, než ten plastík, ze kterého to kape, tak jsem z toho trochu jelen. Když jsem procházel těsnění kolem 5. dveří, tak bylo vše v pořádku, nikde to nevypadá, že by tam mohlo téct (měl jsem ho napravo i sundané). Pak už mě jen napadá, že by mohlo téct dírou, kde je chycen pravý hagus a nebo spojem karoserie, který je kousek od pantu, ale netuším, jak je to řešené a jestli je to možné. Případně mě ještě napadl šroub co drží zadní pant, ale nevím :( Nejlépe by asi bylo odmontovat zadní platíky v zavazadlovém prostoru (snad by mohl stačit ten lem zadní horní hrany a pak ten kolem pravého zadního okýnka) a ověřit to, ale to se mi zase nepodařilo zjistit, jak se to demontuje. :(

Za každou radu díky moc.

Odpovědět