Změna barvy brzdičů (třmenů)
Re: Změna barvy brzdičů (třmenů)
Po vikendu povim
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Bude to niečo podobné. So Swabelom máme toto:
http://www.tradix.sk/dupli-color_spreje ... _na_brzdy/
http://www.tradix.sk/dupli-color_spreje ... _na_brzdy/
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
moje zkusenost je takova ze sprejem mi to nikdy nedrzelo zacalo se to loupat i po odmastnei a zdrsneni..ted jsem natiral hamereitem drzi to zatim dobre ale vypada to silene jelikoz ten hamereit nejde rozredit a je to hrozna kejda,takze planuju znova to udelat ale zvolim jinou barvu ale kazdopadne zas na stetec..
Opel Astra OPC
Keby si pozrel čo som použil a na čo sa pýtal Samothe, tak sú to dvojzložkové prípravky ktoré sa natierajú štetcom.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
hlavně už né sprej to vždycky nakonec slezlo a natřít to je potřeba co jsem dal nové kola tak ty rezavé třmeny byjou až moc do očí,takže zkusím to z toho mého odkazu
alkiton za par euro a mate pokoj na 3roky..hehe
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Tak dnes jsem zkusil přední třmeny stříbrným Hameritem, malá plechovka za 139,- musí stačit na několik aut..
Pepino presne jako ty, ja mam teda jen pul auta druhy zitra
Kazdopadne natirate i ten prostredni kus kotouce co je videt nebo jen trmeny? Rozhodne to ve stribrne na stribrne vypada hoodne dobre, rozhodne bych nedaval zluty,zeleny nebo modry (pokud to neni opc)
Kazdopadne natirate i ten prostredni kus kotouce co je videt nebo jen trmeny? Rozhodne to ve stribrne na stribrne vypada hoodne dobre, rozhodne bych nedaval zluty,zeleny nebo modry (pokud to neni opc)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Udělal jsem jen třmeny, o kotoučích jsem také uvažoval, ale nakonec jsem je nechal jak jsou. Miloši, taky mám jen půlku, tu přední . Sbalil jsem to 5 minut před deštěm..
já nakonec stříknul i střed kola, je to docela vidět... Jinak já zinkem ve spreji, jen hrubě obrousit starej nátěr, žádný odmašťování nic a drželo dvě sezóny, nyní jsem udělal to samé a spokojenost