zabezpečení proti krádeži
Re: zabezpečení proti krádeži
beavis: Můžu se zeptat, u koho jsi pojišťoval a jakou máš spoluúčast? Díky.
- Reklama
Pojistoval sem u Cesky podnikatelsky pojistovny a spoluucast mam 5%, min. 5 000 Kc. Jinak je v cene i pojisteni autoskla. Pojistku mi delal kamarad, ktery ma autobazar a cena me dost prekvapila. Mel sem nevim proc zafixovano ze takovahle pojistka bude stat min. pred 10 000 Kc 

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
No ja mam taky pojisteni na vse u Cesky Podnikatelsky a pulrocne i s povinnym platim 6300. Ale chci to tam ukoncit. Nebylo by spatne udelat pruzkum na foru kdo a co plati.. Mam jen imobilizer. Uvazoval jsem nad zpateckou ale jak to tady ctu tak pojisteni je asi top. No a je i pojisteni na samotne odcizeni? Mam pocit ze je to vzdy nejaka kombinace. Ale rad se poucim. Diky a jsem zvedavej na reakci ohledne pojisteni.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
Dneska sem se ptal a kdyz si udelam zamykani zpatecky (nejak tak o tom opet uvazuju), tak budu u CPP platit o 5% mene 

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
No tak to neni teda moc. Mam to do brezna a pak se rozhodnu. Resim to tady pres tele tak az budu doma na netu tak zalozim tema na pojisteni. Mohlo by to byt zajimave.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
Já mám u Kooperativy cca za osmičku havárii a krádež, je v tom taky čelní sklo, úraz a nevím co ještě. Mám samozřejmě imobilizér a vyleptaný VIN na oknech (na to mají slušnou slevu). Spoluúčast 5%, min. 5000,-. Uvidím, jak teď vyřídí tu krádež dětský sedačky, rozbitý okno a přeříznutej pás, pokud se budou nějak cukat, rozhodně se poohlídnu jinde...beavis píše:Pojistoval sem u Cesky podnikatelsky pojistovny a spoluucast mam 5%, min. 5 000 Kc. Jinak je v cene i pojisteni autoskla. Pojistku mi delal kamarad, ktery ma autobazar a cena me dost prekvapila. Mel sem nevim proc zafixovano ze takovahle pojistka bude stat min. pred 10 000 Kc
Mam taky Kooperativu, pojistena havarka, krazed, zivel, vandalismus, predni sklo a povinny ruceni k tomu. Platim pulrocne 6500,- a to mam na obojim maximalni bonusy. Ted jsem hazel do kalkulacky Allianz a vyslo mi to asi na 4000 pulrocne, takze asi budu pristi rok menit. Jo a zabezpeceni mam imobilizer a garaz 

V brzké době budu řešit také pojištění vozidla a myslím si , že dobrý kompromis pro klidný spánek je skloubit POV + odcizení, vandalismus, živelná událost a pojistka skla .
Vychází to v průměru s nějakým bonusem jak , kde , ale nějak tak podobně okolo 6.500,- . S pojistkou proti havárii to vychází okolo 10.000,- a více .
Osobně si říkám , že ovlivnit odcizení, vandalismus, živelnou událost a rozbití skla asi ovlivnit nelze a tak pro klid duše pojistím toto , co neovlivním . Jestli budu kopyto , auto nabourám svou vinou , tak mám smůlu a můžu si za to sám , což asi jsem ovlivnit mohl . Je to na úhlu pohledu , co vše pojistit , jestli 3 - 4 tisíce ročně navíc stojí za to zaplatit ?
Vrtá mě ale v hlavě pořízení zamyk. zpátečky ( construct , defendlock , medvědblock )
Jestli to není tak trochu zbytečné , když je auto pojištěno proti krádeži , nebo každopádně doporučujete pořídit i v případě pojistky ?
Vychází to v průměru s nějakým bonusem jak , kde , ale nějak tak podobně okolo 6.500,- . S pojistkou proti havárii to vychází okolo 10.000,- a více .
Osobně si říkám , že ovlivnit odcizení, vandalismus, živelnou událost a rozbití skla asi ovlivnit nelze a tak pro klid duše pojistím toto , co neovlivním . Jestli budu kopyto , auto nabourám svou vinou , tak mám smůlu a můžu si za to sám , což asi jsem ovlivnit mohl . Je to na úhlu pohledu , co vše pojistit , jestli 3 - 4 tisíce ročně navíc stojí za to zaplatit ?
Vrtá mě ale v hlavě pořízení zamyk. zpátečky ( construct , defendlock , medvědblock )
Jestli to není tak trochu zbytečné , když je auto pojištěno proti krádeži , nebo každopádně doporučujete pořídit i v případě pojistky ?
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Nevim, jaký je rozdíl mezi pojistkou s a bez havárie, ale myslím si, že rozdíl není tak velký aby se vyplatilo nemít havárii pojištěnou. Přeci jen, nikdy člověk neví kdy ho překvapí náhlá louže, ledovka, a škoda za 100.000 je na světě. Navíc - ale to se možná pletu - jen při pojištění havárie (a jezdění bez nehod) člověk dostane bonus, který dosahuje více než 50ti procent.
Zabezpečení zpátečky jsem vždycky měl, ale teď jsem se na to už vykašlal. 1. je to otravné pořád odemykat/zamykat, 2. sleva na pojistce je třeba 5 procent. 5% z 10.000 je 500 kourn, ten zámek stojí kolik? Pod 5.000 asi ne. Takže návratnost 10 let. Budete jezdit tímhle autem za 10 let? Já doufám, že já ne
A za 3. zastaví to zlodějě? Ano, ale jen ty, které zastaví i imobilizér. Ty vybavené a rozhodnuté ukradnou právě vaše auto? Ne, ty to nezastaví, stačí sešlápnout spojku a naložit auto na valník.
Zabezpečení zpátečky jsem vždycky měl, ale teď jsem se na to už vykašlal. 1. je to otravné pořád odemykat/zamykat, 2. sleva na pojistce je třeba 5 procent. 5% z 10.000 je 500 kourn, ten zámek stojí kolik? Pod 5.000 asi ne. Takže návratnost 10 let. Budete jezdit tímhle autem za 10 let? Já doufám, že já ne

Uz to zde nedavno psal Vojta, za auta jsme dali nekteri vic jak 200t a v teto cenove hladine mi ten litr mesicne kdyz mam havarijni pojisteni neprijde zase tolik. A clovek ma pak aspon klidnejsi spani i kdyz nemam garaz
Taky jsem to tady uz psal asi pred 14 dny, ale z pojistoven co jsem porovnaval - Uniqa, Ceska podnikatelska a Ceska pojistovna mi udelali nejlepsi cenu prave v te posledni zminovane.
Bonusy jsem nechal prehodit z gecka na hacko ale prekvapive mi pojisteni u astry G i bez bonusu vychazi na temer stejnou cenu co jsem platil predtim s bonusy

Taky jsem to tady uz psal asi pred 14 dny, ale z pojistoven co jsem porovnaval - Uniqa, Ceska podnikatelska a Ceska pojistovna mi udelali nejlepsi cenu prave v te posledni zminovane.
Bonusy jsem nechal prehodit z gecka na hacko ale prekvapive mi pojisteni u astry G i bez bonusu vychazi na temer stejnou cenu co jsem platil predtim s bonusy

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet