Tak tak, stejně jako žádný Opel... Ehm, musel semGord píše:Vectra C nepípá
Zamknute / odomknute
Re: Zamknute / odomknute
- Reklama
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdar,
Uz nemam sil dokazovat ze Ople pipanie maju ... Faktom je ze co som mal (VB) , co mam moj otec (VC), a co som skusal Insigniu mali pipanie ... mozno to bola nahoda ale neverim ... Ja vam na mojej a otcovej kludne urobim video, ked pojdem domov ... nie je problem.
Uz sme zaplnili 3 strany nezmyslami ci to ma alebo nema ... ale ani jedna rada na moju otazku. Da sa to tam spojaznit, namontovat (original / neoriginal)? Nie alarm (ani v jednom aute sme nemali alarm) ...
Dakujem za odpovede na moju otazku ...
Prajem pekny den.
M.
Uz nemam sil dokazovat ze Ople pipanie maju ... Faktom je ze co som mal (VB) , co mam moj otec (VC), a co som skusal Insigniu mali pipanie ... mozno to bola nahoda ale neverim ... Ja vam na mojej a otcovej kludne urobim video, ked pojdem domov ... nie je problem.
Uz sme zaplnili 3 strany nezmyslami ci to ma alebo nema ... ale ani jedna rada na moju otazku. Da sa to tam spojaznit, namontovat (original / neoriginal)? Nie alarm (ani v jednom aute sme nemali alarm) ...
Dakujem za odpovede na moju otazku ...
Prajem pekny den.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
To video chci!
K tvojí otázce se vyjádřil Ferda, určitě to jde s dodělávaným alarmem. Jestli se prodává i samotný pípání se zkus zeptat ve firmách, co se doděláváním alarmů zabývají, třeba ti poradí. Osobně si myslím, že by to jít mohlo (všechno jde, když se chce a má se na to prachy). Ale jestli očekáváš, že to auto umí a stačí to jen aktivovat, tak odpověď je ne - neumí, neumělo a umět nebude.
K tvojí otázce se vyjádřil Ferda, určitě to jde s dodělávaným alarmem. Jestli se prodává i samotný pípání se zkus zeptat ve firmách, co se doděláváním alarmů zabývají, třeba ti poradí. Osobně si myslím, že by to jít mohlo (všechno jde, když se chce a má se na to prachy). Ale jestli očekáváš, že to auto umí a stačí to jen aktivovat, tak odpověď je ne - neumí, neumělo a umět nebude.
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdar,
Video bude ... ked pojdem na SK ... auta su tam ... neviem kedy pojdem domov.... Pravdepodobne koncom 9. mesiaca. Neviem ako ho sem polozim ...
Nechcem alarm ... nikdy som ho tam nemal ... a pipanie som mal ...
Prajem pekny den.
M.
Video bude ... ked pojdem na SK ... auta su tam ... neviem kedy pojdem domov.... Pravdepodobne koncom 9. mesiaca. Neviem ako ho sem polozim ...
Nechcem alarm ... nikdy som ho tam nemal ... a pipanie som mal ...
Prajem pekny den.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
Vim, že nechceš alarm, to už si tu psal x-krát. Právě proto jsem ti psal, ať se ve firmách, kde pípací alarmy montují, zeptáš, jestli by ti namontovali to tvoje slavný pípání i bez alarmu.
A kdyby si takovou fa našel tak dej vědět. Taky jsem na to piskaní byl zvyklej, ale po chvilce jsem si odvyknul. Zvyk je železná košile to se podá uvidíš.
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Ahoj, chci se zeptat na trochu jinou věc. Má ASTRA H / ZAFIRA B dvojité zamykání(závoru), kdo přešel z ASTRA G, ví ,co mám na mysli.
Meriva B Enjoy 1,4T 88kW
... tak to veru neviem, ale z G-cka mi ostal taky zvyk, ze zatvaram 2x, teda 2x stracim dialkove ovladanie
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
má, nevím jestli všechny, ale moje verze s origo alarmem anoHonzaL píše:Ahoj, chci se zeptat na trochu jinou věc. Má ASTRA H / ZAFIRA B dvojité zamykání(závoru), kdo přešel z ASTRA G, ví ,co mám na mysli.
Opel Astra H Caravan, 1.9CDTI 110kW, 11/2004
Má astra H dvojité zamykanie! Podľa mňa to majú všetky Astry H, asi aj Zafiry BHonzaL píše:Ahoj, chci se zeptat na trochu jinou věc. Má ASTRA H / ZAFIRA B dvojité zamykání(závoru), kdo přešel z ASTRA G, ví ,co mám na mysli.
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1