GPS modul proti krádeži

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Mayki

Re: GPS modul proti krádeži

Příspěvek od Mayki » 03 úno 2016, 19:42

x-father píše:Já mám v autě něco jiného...
Ahoj, můžeš napsat co používáš ty? Rád si nechám poradit, vždy je lepší mít z čeho vybírat... ;)
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...

Reklama

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 04 úno 2016, 09:52

mironto píše:Ja by som umiestnil GPS niekde dozadu (napr. piate dvere alebo nieco podobne), lebo ak by som bol zlodej a mam rusicku, tak ju dam asi najskor na palubovku :)
JJ. Proto jsem říkal, že bych to dal do zadního světlometu do nevyužité paraboly mlhovky, nebo do zadního nárazníku. Tam to bude nejdál od CL zapalovače, kam by asi dali rušičku a navíc odstíněné karoserií.

Mayki píše:
x-father píše:Já mám v autě něco jiného...
Ahoj, můžeš napsat co používáš ty? Rád si nechám poradit, vždy je lepší mít z čeho vybírat... ;)
To není žádná věda. Mám v autě elektronickou knihu jízd Carcontrol od O2. Dělá to pro ně Secar, který delá sherlog, takže to danou funkci supluje.

Jedno ukradený auto jsme tím ve firmě už našli, protože ho odstavili někde na periferii a čekali.

honzap

Příspěvek od honzap » 04 úno 2016, 23:28

X-father: do světla ne. Kdyz utajeně, tak utajeně.

Viz tuším pazout 206, majitelka se vrátila z dovolené a auto nikde. Sherlog rozjel akci a auto bylo částečně rozebrane na vrakovisti. Kdyby to bylo v lampách, zloději by to odhalili dřív, takhle to měla za 5 sekund 12.
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE

Odpovědět