nestartuje (opel astra H, 1,6)
Re: nestartuje (opel astra H, 1,6)
Vždyť jsi psal,že ti to nějakej borec opraví.Stejně si myslím,že to někde na ulici nepůjde.Je potřeba trochu vybavená dílna.Asi budeš muset někam to auto odtahnout.
- Reklama
No ten clovek ma cas az po novym roce. Tak jsem si rikal,jestli nepojede nekdo kolem driv treba. Jinak jsem tam nasel ty chybi ohledne 02snimace plus on mi tvrdi,ze si mysli, ze to bude ten EgerVentil-ze to tyhle.mozory jezdeny po meste delaji. A dva dny spatky jsem to opet nastartoval as i 10x a dnes opet nic.
Raddda
-----------------------------------------
Opel Astra H 1,6, 77KW (r.v. 2006)
Start opravdu s lambda sondou nema nic.Ta řídí směs paliva a vzduchu,ale až po zahřátí.Nastartovat to musí i bez ní.
Tak včera mi Oplíka odtáhli a večer mi pán od diagnostiky volal, že nabil baterku a auto bez problémů nastartoval (baterku jsme ale měřili a nezdála se nám vybitá-naměřili jsme 10,5V). A že jiné vady mu diagnostika nehlásila - jen že se setkal u tohoto typu motoru, že tyhle problémy dělá nějaká "hadička" (neznám přesný název - v autech se nevyznám) a že by jsme ji mohli preventivně vyměnit.
Tak nevím jestli může být problém jen v baterce, protože poprvé jsem měl problém s nastartováním po cestě MT-Olomouc (60 km po dálnici) - kdy pak auto stálo cca 3hodiny a pak nechtělo chytit.
Tak nevím jestli může být problém jen v baterce, protože poprvé jsem měl problém s nastartováním po cestě MT-Olomouc (60 km po dálnici) - kdy pak auto stálo cca 3hodiny a pak nechtělo chytit.
Raddda
Baterie bez zátěže (např. start) se považuje za vybitou při poklesu pod 11,8 Volt.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
- vojtavojta
Ted koukám po nových autobateriích (viz. odkaz) a našel jsem, že tam mají být baterie s 12V, tak je možný že pod 11,8 se považuje baterie za vybitou?
http://www.autobaterie-varta.net/konfig ... -03-10176/
Raddda
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Taktak....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
- vojtavojta
Pokud budes kupovat novou tak s oznacenim D59.Je rozmerove stejina jak originali.Raddda píše:Ted koukám po nových autobateriích (viz. odkaz) a našel jsem, že tam mají být baterie s 12V, tak je možný že pod 11,8 se považuje baterie za vybitou?
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý vtip kámo...Raddda píše:........ (baterku jsme ale měřili a nezdála se nám vybitá-naměřili jsme 10,5V)..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."