dogee píše:x-father píše:V dobe mobilu a tabletu jsou nektere veci naprosto zbytecny prezitek.
Vedle ereaderu, hodinek, klasickych telefonu atd. sem patri i jednoucelove navigace.
Ereader ma naprosto jiny display, hodinky povazuji za vkusny sperk a navigace funguje i mimo dosah “internetu“ (vzduch, voda, hluboky temny les apod.)
Kazdej na to máme jiny nazor
Tak knihu je v tabletu třeba cist příslušnou ereader aplikaci, aby to bylo pro oci prijemne.
Hodinky uznavam. Cekal jsem ze to někdo napise
Navigace v telefonu, nebo tabletu muze mit mapove podklady také stazeny pro offline pouziti TomTom, iGo, Sygic atd...).
Ovšem takova navigace od google v online rezimu ja naprosto unikatni svým detailnim a aktuálním obsahem.
A takovy Waze, který je jako navigace sice mizerny, ale jako zdroj informaci o situaci predvami naprosto unikatni.
Například po Praze, dalnicich a frekventovanych tazich je jakakoliv zacpa během několika minut graficky zvyraznena na mape a clovek ma cas reagovat. Miluju, když jedu po jizni spojce a proste sjedu včas předem sjezdem v mistech, odkud kolona ještě ani není videt a elegantne objedu půlhodinovou kolonu za par minut, protože ji proste vidim predsebou na mape.
Stejne tak policejni hlidky merici rychlost jsou vyznaceny v mape par minut po te, co vybalili nadobicko atd.