Přenosná navigace

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
dogee

Re: Přenosná navigace

Příspěvek od dogee » 18 lis 2012, 21:46

x-father píše:V dobe mobilu a tabletu jsou nektere veci naprosto zbytecny prezitek.

Vedle ereaderu, hodinek, klasickych telefonu atd. sem patri i jednoucelove navigace.
Ereader ma naprosto jiny display, hodinky povazuji za vkusny sperk a navigace funguje i mimo dosah “internetu“ (vzduch, voda, hluboky temny les apod.)

Kazdej na to máme jiny nazor ;)

Reklama

paulinek

Příspěvek od paulinek » 19 lis 2012, 12:49

Navigace v mobilu NEpotřebuje internet ;)
Zafira B 2009 1.7 CDTi, 92 kW

dogee

Příspěvek od dogee » 19 lis 2012, 14:56

Tak jak ktera navigace, bohuzel ja mám zkusenosti s ruznymi telefony, ruznymi navigacemi a ruzny OS telefonu, ale proste nic me neoslovilo...

Bud to stahuje data, nebo je nestabilni a pada, nebo ma neaktualni mapy...

Navic vydrz baterky mobilu pri navigaci je napriklad pro "outdoor" pro me nepouzitelna, takze ja navigaci v mobilu neee, ale proti gustu...

kulisek91

Příspěvek od kulisek91 » 19 lis 2012, 15:26

tak já navigaci mám z číny..v ní natažené nejnovější mapy IGO primo 2.0 a jsem spokojený. Navigaci v mobilu používám jenom když nemám navigaci po ruce a potřebuju z místa kde jsem doject tam kam potřebuju a taky mě doveze. Používám v mobilu navigaci Sygic a jsem spokojený
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 19 lis 2012, 17:58

dogee píše:
x-father píše:V dobe mobilu a tabletu jsou nektere veci naprosto zbytecny prezitek.

Vedle ereaderu, hodinek, klasickych telefonu atd. sem patri i jednoucelove navigace.
Ereader ma naprosto jiny display, hodinky povazuji za vkusny sperk a navigace funguje i mimo dosah “internetu“ (vzduch, voda, hluboky temny les apod.)

Kazdej na to máme jiny nazor ;)
Tak knihu je v tabletu třeba cist příslušnou ereader aplikaci, aby to bylo pro oci prijemne.

Hodinky uznavam. Cekal jsem ze to někdo napise ;)

Navigace v telefonu, nebo tabletu muze mit mapove podklady také stazeny pro offline pouziti TomTom, iGo, Sygic atd...).

Ovšem takova navigace od google v online rezimu ja naprosto unikatni svým detailnim a aktuálním obsahem.

A takovy Waze, který je jako navigace sice mizerny, ale jako zdroj informaci o situaci predvami naprosto unikatni.
Například po Praze, dalnicich a frekventovanych tazich je jakakoliv zacpa během několika minut graficky zvyraznena na mape a clovek ma cas reagovat. Miluju, když jedu po jizni spojce a proste sjedu včas předem sjezdem v mistech, odkud kolona ještě ani není videt a elegantne objedu půlhodinovou kolonu za par minut, protože ji proste vidim predsebou na mape.
Stejne tak policejni hlidky merici rychlost jsou vyznaceny v mape par minut po te, co vybalili nadobicko atd.

kulisek91

Příspěvek od kulisek91 » 19 lis 2012, 18:17

jj waze to je věcička :)
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!

astros

Příspěvek od astros » 19 lis 2012, 19:23

Všetko má svoje pre aj proti. V dnešnej dobe v pohode beží navigácia offline aj v mobile či tablete. Výdrž zapnutej navigácie v mobilnom telefóne môže byť aj 4-5 hodín, čo považujem za dostačujúce pre klasické použitie. Najstabilnejšia navigácia je asi klasika, no najlepšiu "viditeľnosť" má asi tablet. Okrem toho je či mobil, či tablet "multifunkčnejšie" zariadenie ako klasická navigácia. Takže každý si zvolí podľa priorít :)

pepino231187
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepino231187 » 19 lis 2012, 20:16

Tak tu čtu zajímavé názory, vidím to, že vyberu něco od Tomtoma
Za ty prachy, co by člověk nechtěl.Mě jde jen a jen o navigovaní, nic víc.
Uvidíme... :D
Opel Astra kombi 1,7CDTI Z17DTH rok 2005

dogee

Příspěvek od dogee » 20 lis 2012, 17:13

tak jsem si do telefenu ty "wázu" nainstaloval a zkusim... kde to bere mapy? prez datovej prenos z googlu?

maxnuke

Příspěvek od maxnuke » 20 lis 2012, 17:23

Ja teda hlasuji pro tablet 7" s Androidem da se koupit do 1500 včetně držaku do auta. Pak si koupit v marketu navigaci, ja doporuciju Sygic = doživotní aktualizace. No a za 2000 - 2500 mám na spoustu let vystárno. Nedej boze se tablet rozbije, kopim novej a navigaci nainstaluji znovu. Protoze google nevaze aplikace k pristroji, ale k uzivateli. Bonus, muzu si navigaci nainstalovat i do telefonu.
Astra H 1.7 74 kw r.v. 2007

Odpovědět