Stěrače na H Valeo X-TRM VM317
Re: Stěrače na H Valeo X-TRM VM317
Jak chcete měnit gumičku na stěračích na Astru H? Ta už má přece ty moderní, co jsou v 1 kuse (naštěstí).
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
gumycka jde normalne vytáhnout bokem.musi se jen oddelat ty boční krytky.me se to povedlo az na jednu krytku kterou jsem si urval.ale drží tam i bez te krytky.jinak jsem na srazu viděl jak si borec ty gumycky něčím brousil.nevíte o tom někdo neco.jinak jak jsem psal uz gumy měnit nebudu.je to drbačka-celý ruce černý od grafitu.
Tak Astraci ,nelenil jsem,zašel jsem koupit gumičky za 80kč,popral jsem se se stěračem,prasknul mi jeden kryt.Výměna se povedla.Ale už teď vím že příště si koupím komplet stěrače. Je to pakarna.
No jo, ale zas tam ted mas treba kvalitnejsi gumicky nez kdybys koupil celej sterac.
Jaká je délka těch gumiček? Nechce se mi to měřit , protože až zajdu do baumaxu nebo obi, nebo autokelly, tak budou asi chtít vědět délku...martin1.9 píše:Tak Astraci ,nelenil jsem,zašel jsem koupit gumičky za 80kč,popral jsem se se stěračem,prasknul mi jeden kryt.Výměna se povedla.Ale už teď vím že příště si koupím komplet stěrače. Je to pakarna.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
délku nevim.ale ja koupil delší a seřízl jsem je.
No vida, tak to je pro mě novinka, to budu muset hned prozkoumat Dík za info!
- david.tomko
Délka je 550mm a 450mm, už jsem měnil taky gumičky a stačí stáhnout tu krytku, kde je gumička uchycená, na druhé straně je volná.
Nemyslím si že by to mělo něco společného s tím, že nemáme Škodovky. Když koupím Bosch gumičky např. ve Škodovce je prodávají cca za 300,- tak jsem spokojenej nadmíru. U těch starších typů stěračů to nemělo význam, protože tam se používáním rozklížili a nefungovali. Tady u těch se nemá co stát, maximálně utrhnete tu krytku jako Oton.
Jinak je to samozřejmě věc každýho z nás, jestli si je koupí nový, nebo si vymění gumičky za 50,- Každopádně je měním vždy před zimou, tam je potřebuju daleko častěji.
Nemyslím si že by to mělo něco společného s tím, že nemáme Škodovky. Když koupím Bosch gumičky např. ve Škodovce je prodávají cca za 300,- tak jsem spokojenej nadmíru. U těch starších typů stěračů to nemělo význam, protože tam se používáním rozklížili a nefungovali. Tady u těch se nemá co stát, maximálně utrhnete tu krytku jako Oton.
Jinak je to samozřejmě věc každýho z nás, jestli si je koupí nový, nebo si vymění gumičky za 50,- Každopádně je měním vždy před zimou, tam je potřebuju daleko častěji.
Opel Astra H Caravan N-Joy 1,6 Twinport
Takže většina je pro si koupit gumička za 80,- a je to v pohodě?
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
- david.tomko
Já jsem teda pro koupit si celý stěrače, ale přijde mi zbytečný dávat cca 1000,- když to jde vyřešit za 1/3 cenu
Opel Astra H Caravan N-Joy 1,6 Twinport