Zamknute / odomknute
Re: Zamknute / odomknute
Nedalo mi to a trochu sem procházel Německý fóra a ani Vectra nevydávala zvuky při zamykání sériově. Takže jestli ti to nějak signalizovalo, tak to bylo něco dodělávanýho. Stejný pochybnosti mam i o Insignii, jak říkám, moderní auta už nemají potřebu na sebe upozorňovat.
- Reklama
ked som mal dodge neon, tak mi pri odomykani pipal a pri zamykani nie. V servise dodge mi to ale dokazali aktivovat po pripojeni na pocitac. Dost mozne, ze sa to da aj u Opla, akurat chod do znackoveho servisu.
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdar,
To hipi: Skusim im tam zavolat ... ale aasi s ich vedomostami velmi neuspejem ...
To corsaczek: daj odkaz na nemecke stranky ... takto je to len tvrdenie do luftu, ja osobne som to nikde nehladal, ale na mojej VB to pipalo na otcovej VC to taky pipa a na insignii taky (skusal som v Opel Dobrovolny Velke Mezirici - ked som kupoval moju Astru tak som omakal Insigniu)... tak neviem ci je to nahoda alebo nie ... ale je to velmi podozrive ze by to ople nemali ... nehovoril ze to nema standardne Astra ... to pripustam ... ale aspon netvrdim bezhlavo ze to ople nemaju , len francuzy ...
To Gord: suhlaism je to o zvyku preto ta otazka "Da sa domontovat pipanie pri zamikani?". A vy tu rozoberate ci je to potrebne alebo, ci je to vidiet alebo nie ... to absolutne nepomaha ... a ak nemam niekomu pomoct tak mu ani nebudem presviecat o tom ze to co ma mu staci .... a viac nepotrebuje ...
Prajem pekny den
M.
To hipi: Skusim im tam zavolat ... ale aasi s ich vedomostami velmi neuspejem ...
To corsaczek: daj odkaz na nemecke stranky ... takto je to len tvrdenie do luftu, ja osobne som to nikde nehladal, ale na mojej VB to pipalo na otcovej VC to taky pipa a na insignii taky (skusal som v Opel Dobrovolny Velke Mezirici - ked som kupoval moju Astru tak som omakal Insigniu)... tak neviem ci je to nahoda alebo nie ... ale je to velmi podozrive ze by to ople nemali ... nehovoril ze to nema standardne Astra ... to pripustam ... ale aspon netvrdim bezhlavo ze to ople nemaju , len francuzy ...
To Gord: suhlaism je to o zvyku preto ta otazka "Da sa domontovat pipanie pri zamikani?". A vy tu rozoberate ci je to potrebne alebo, ci je to vidiet alebo nie ... to absolutne nepomaha ... a ak nemam niekomu pomoct tak mu ani nebudem presviecat o tom ze to co ma mu staci .... a viac nepotrebuje ...
Prajem pekny den
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
Tak aby to nebylo bezhlavo: Tady se řeší, že se někomu nelíbí to typické Oplovské cvaknutí při zamčení, jestli by to šlo nějak změnit. Ale nikdo neříká ani slovo, že by auto nějak pípnulo. Tady zase někdo hledá alarm, který bude umět přesně to, po čem pátráš. Tolik k Vectře B. V manuálu k Insignii taky o zvukovým znamení neni ani slovo, jen blikání. A u Vectry C o tom silně pochybuju, skoro bych dal ruku do ohně, že se taky žádné trapné pípání neozve. Jestli chceš, založím téma na motor-talk.de ve všech 3 sekcích s touhle otázkou, abys to měl potvrzené.MrMarian píše:To corsaczek: daj odkaz na nemecke stranky ... takto je to len tvrdenie do luftu, ja osobne som to nikde nehladal, ale na mojej VB to pipalo na otcovej VC to taky pipa a na insignii taky (skusal som v Opel Dobrovolny Velke Mezirici - ked som kupoval moju Astru tak som omakal Insigniu)... tak neviem ci je to nahoda alebo nie ... ale je to velmi podozrive ze by to ople nemali ... nehovoril ze to nema standardne Astra ... to pripustam ... ale aspon netvrdim bezhlavo ze to ople nemaju , len francuzy ...
EDIT: nevim, proč se tem první mrcha odkaz nechce ukázat správně, sorry
Hustý
Jen technická ať to nerozdmýchávám. Ale:
každý má asi jiný standart. Nebudu se tu rozepisovat, ze jsem se navozil predvadeckama opla a vectrama zvlaste a prave nam imponovalo to tiche cvaknuti. To ne.
Jen me napada, ze pri trochu slabem hudebnim sluchu, ty zamky krasne zpivaji jinak kdyz se auto zamyka a jinak (ale trosku), kdyz se odemyka. Tak jen pro ty co maji doma hudebni nastroj muj poznatek.
Me se to libi.
Jen technická ať to nerozdmýchávám. Ale:
každý má asi jiný standart. Nebudu se tu rozepisovat, ze jsem se navozil predvadeckama opla a vectrama zvlaste a prave nam imponovalo to tiche cvaknuti. To ne.
Jen me napada, ze pri trochu slabem hudebnim sluchu, ty zamky krasne zpivaji jinak kdyz se auto zamyka a jinak (ale trosku), kdyz se odemyka. Tak jen pro ty co maji doma hudebni nastroj muj poznatek.
Me se to libi.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
jj, s tím souhlasím - mě se taky líbí to typické Oplovské zapadnutí zámků. Právě proto moc nechápu, proč to šperkovat ještě nějakým vypípáváním. Ale fakt je, že proti gustu...
... žádný pípnutát
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
hipi píše:ked som mal dodge neon, tak mi pri odomykani pipal a pri zamykani nie. V servise dodge mi to ale dokazali aktivovat po pripojeni na pocitac. Dost mozne, ze sa to da aj u Opla, akurat chod do znackoveho servisu.
pánové kdyby jste četli tento topic pořádně tak jsem psal na straně číslo 1, že ten zvuk aktivovat prostě nejde. Jediné řešení nacpat tam neoriginální alarm, který toto umožňuje.MrMarian píše: To hipi: Skusim im tam zavolat ... ale aasi s ich vedomostami velmi neuspejem ...
M.
Tento topic mě docela pobavil ´
Když zamykáte auto v které ruce držíte ovladač ? Jsem od přírody zvědavej co naděláte ...
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Já v pravý! Levou je to jak když zamyká cizíFerdaXXL píše:hipi píše:ked som mal dodge neon, tak mi pri odomykani pipal a pri zamykani nie. V servise dodge mi to ale dokazali aktivovat po pripojeni na pocitac. Dost mozne, ze sa to da aj u Opla, akurat chod do znackoveho servisu.pánové kdyby jste četli tento topic pořádně tak jsem psal na straně číslo 1, že ten zvuk aktivovat prostě nejde. Jediné řešení nacpat tam neoriginální alarm, který toto umožňuje.MrMarian píše: To hipi: Skusim im tam zavolat ... ale aasi s ich vedomostami velmi neuspejem ...
M.
Tento topic mě docela pobavil ´
Když zamykáte auto v které ruce držíte ovladač ? Jsem od přírody zvědavej co naděláte ...