Přenosná navigace
- pepino231187
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přenosná navigace
Děkuji moc vám všem.
Ten tablet je hezkej, ale za to budu mít 4-5 navigací co chci, ale díky .
Osobně bych nejradši svoji Astru překopal z mého CD30 MP3 na vestavěnou navigaci s barevným displayem.
Ale to by nebylo asi zrovna jednoduchý a nikde jsem na to nic nesehnal...
Ale lepší něco, než nic.
Osobně bych nejradši svoji Astru překopal z mého CD30 MP3 na vestavěnou navigaci s barevným displayem.
Ale lepší něco, než nic.
Opel Astra kombi 1,7CDTI Z17DTH rok 2005
- Reklama
- vojtavojta
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =36&t=4718pepino231187 píše:Děkuji moc vám všem.
Ale lepší něco, než nic.
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =36&t=4761
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
No ako sa to vezme. Ja som zohnal 7" tablet za 124,5 eur aj s poštovným. Má GPS, TV tuner, je to Android, takže ďalšie aplikácie sa môžu doinštalovať. Vnútorná pamäť 8GB, sdhc karta ku tomu napr. 32GB za cca. 30€ (na takúto kartu už dáš aj dosť muziky, aj filmy, aj mapy celej zemegule, ...), cena Sygicu tu už bola spomínaná. Okrem toho mi zvuk z tohto tabletu fachá cez moje "smiešne" CD 30 bez mp3, takže všetku muziku, či filmy si pekne počúvam cez autoreproduktory. Ovládanie z volantu síce použijem iba na prepínanie rádiostaníc a reguláciu zvuku, ale to mi nevadí. Rovnako TV tuner je nepoužiteľný za jazdy, ale za tie prachy? Pôvodne som chcel originál Opel Touch & connect, ale je žiaľ pridrahý, nedozvedel som sa ako to "spolupracuje" s BC a nebolo by to už prenosné. Zariadení je kopec, stačí si vybrať, nikoho neprehováram, ale je aj takáto možnosť
Moze niekto kto pouziva tablet ako navigaciu dat sem fotku ako ho ma umiestneny v aute.... nie je to na navigaciu dost velke?
7" sa dá "skryť" vedľa rádia, pred spolujazdca, ale aby bol ešte v dosahu vodiča. Zatiaľ nemám konzolu na uchytenie, ale chystám sa na jednu, ktorá tam zapadne ako uliata, bez vŕtania či lepenia. A aby som to moc nevychvaľoval, tak som zabudol napísať, že mi na tom tablete občas blbne Wifi, ale to je jedno. Keby som tam veľmi, veľmi chcel internet, tak si cez USB pripojím 3G modem.
ja som o riesil tak ze som stiahol do mobilu navigaciu a som spokojny.nemusim nosit navigaciu a aj mobil
ukazuje vsetko co ma a aj nieco navyse. ako klasicka navigacia.
ukazuje vsetko co ma a aj nieco navyse. ako klasicka navigacia.
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
asi jsem hodne staromodni, ale ja nenacham dopustit na sveho stareho TomToma (One 3rd edition)... sice uz neni nejrychlejsi, mapove podklady jsem tam nahral nekdy z minuleho roku, ale porad je to navigace pro debily, takze presne pro me
ja bych se priklanel k samostatne navigaci TomTom, stale je to na pomer cena/vykon to nejlepsi reseni
ja bych se priklanel k samostatne navigaci TomTom, stale je to na pomer cena/vykon to nejlepsi reseni
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Sice mám v astřeně CD70 navi, ale s GID displayom to není topravý ořechový, člověk nikdy neví kudy ho to potáhne. Raději sebou vozím TomTom Via 125 - je to klasika 5" TomTom navigace s bluetooth handsfree - to využívám hlavně v Corse přítelkyně, kde nemám instalován Parott. Tato navi umí zprávy TDS-TMC, pokud je přijímač součástí, což u mě není (příslušenství). Oproti navigaci TomTom GO 510 co jsem měl před 4 lety prakticky žádný rozdíl ve funkcích. Prostě obyčejná "nudná" autonavigace, bez možnosti např. prohlížení fotek či jakýchkoliv multimediálních funkcí . Mám předplacený update map(4 mapy za rok), pomalu co 14 dní se objeví nějaká aktualizace - většinou od komunity Mapshare. V navi se už objevil i ten zprovozněný královopolský tunel v Brně. Aktuálnost map oceňuji nejvíc, občas radarová místa ( syčáci si nechávaj platit za aktualizace radarů zvlášť - nenažranci). Ovládání je blbuvzdorný, signál GPS nabíhá celkem rychle. Jediný problém jsem měl opakovaně po smazání trasy v průběhu cesty, že mi to nechtělo umožnit volbu "navigovat na". Asi nějaká malá softwarová chybička mého kusu. S touto navigací jsem vcelku spokojený.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
Mám garmina, ale priste bych sel jen do TomToma, mají lepsi mapy a zpusob navigace
Oproti navigaci v mobilu ma prenosna navigace vyhodu v tom, ze funguje i bez pristupu k datum.
Oproti navigaci v mobilu ma prenosna navigace vyhodu v tom, ze funguje i bez pristupu k datum.