Kolik se dá najet s Z16XER?
Re: Kolik se dá najet s Z16XER?
Ty jezdíš do podzemních garáží?
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
- Reklama
-
Na to se dá odpovědět jen dle zákona. Ale jezdím, protože si myslím, že předpisy hasičů jsou 100 let za opicemi. Dnešní LPG nádrž při zahřátí cíleně vypustí plyn, který tak vyhoří řízeným plamenem. To se obenzinové nádrži říct nedá. Úniky na dnešních systémech jsou nulové, 1x za rok je povinná prohlídka. Oproti systému na Rapidu co jsem měl je to nesrovnatelné. Navíc spousta podzemních garáží je vlasně těsně pod úrovní terénu, takže případný únik plynu se vyvětrá difuzí.
Astra H Caravan 1.6, 85 kW, LPG
06/2011
06/2011
To téma jsem četl, je jasné, že u nového auta se LPG víc než vyplatí. Šlo mi spíš o to, jestli můžu očekávat, že mi Astra s najetými 100k ještě alespoň dalších 100k bez problémů vydrží (ne jen motor, celá). A po čem jezdím? No přeci po Česku , tak třeba dnes skákačka po D1 - ještě kousek se jim to posune a budou ke každému panelu muset dát ceduli "Příčný prah"
Podzemní garáže mě příliš netrápí, většinou se dá zaparkovat buď venku nebo v parkovacím domě nad zemí, tam zákaz nebývá. Podstatně víc mě trápí chybějící plnohodnotná rezerva, s tou bych se loučil velice těžko. Nemá někdo nápad, jak ji přidělat na zadní dveře ve stylu offroadů?
Podzemní garáže mě příliš netrápí, většinou se dá zaparkovat buď venku nebo v parkovacím domě nad zemí, tam zákaz nebývá. Podstatně víc mě trápí chybějící plnohodnotná rezerva, s tou bych se loučil velice těžko. Nemá někdo nápad, jak ji přidělat na zadní dveře ve stylu offroadů?