Tu pumpu jsem koupil na Aukru a evidentně ten človíček dotáhnul vrak něčeho, co ani netušil, protože to byla Astra v plný palbě s IDS a já nevím čím ještě a neměl vůbec páru o tom, co ta pumpa umí. Nechal mi jí za cenu obyčejný ABS, tedy 1500
Já ji bral hlavně kvůli HSA
Já mám v Zafiře HSA, ale kdyby tam nebylo, tak bych se nezlobil. Když na to zapomenu, tak se do kopce rozjíždím klasicky (pustím brzdu a hned přidám plyn), ale bzdy zustanou ještě asi 2 sec zabržděné a tak přes převodovku a dvouhmotu de facto chcípnu motor.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Dle tabulky od Swabela jsou tyto Identy stejné. HB 13 157 578 ESP Basis = (ESP základ) AL 13 213 610 ESP Basis BL 13 246 535 ESP Basis ESP Basis = ESP Základ a má ABS, ASR a ESP
Podporuje pouze tyto funkce PEPS=Stop a Start system a TSA=Asistent stabilizace přívěsu
Ident zjistíš na válcovitém krytu ABS za baterií
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
chcem sa opytat mam zafiru b rok vyroby 2007 dovezena z belgicka na brzdach mi pise tieto cisla 13246534 be a kdesi som videl na rohu aj bk a na brzdovych hadickach mam stitkok HYR co to znamena mam ASR alebo ESP alebo len ABS neviem sa dopatrat ci mam nejakych asistentov diky