Kontrolka "Emise ve výfukových plynech"
Re: Kontrolka "Emise ve výfukových plynech"
Tak mi to zase svítí
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
- Reklama
trochu oživým toto téma.
Nedávno jsem byl měnít blatník (levý přední) v liberci U Vika, při cestě tam se mi rozsvítila, bylo to tam několik dní tak to asi jen vymazali(byl jsem si tam pro auta v pátek těsně před 6. takže už tam technici nebyli, jen pokladní¨). Takže asi dobrý, Ted asi po 3 týdnech se rozsvítila kontrolka zas, zkouknel jsem jaký chyby to ukáže(podle návodu zde na foru) a ukázalo to nějaký chyby ve všech válcích,chybný spalování či co, zajel jsem teda do Vika, tentokrát do lučan, tam mi řekli defakto to co sem vyčet z chyb.
technik se mě ptal jestli mě někdy náhodou nedošlo palivo(nedošlo)... tak vyměnili svíčky, dali mě nějaký aditivum do benzinu na pročištění palivové soustavy a smazali tu chybu v počítači nebo tak. že to může způsobovat spoustu věcí a výměna svíček je nejlevnější věc.
při cestě domů v pohodě, pak asi po půl hodině jsem jel pryč a ejhle, zase se to rozsvítilo.
to aditivum jsem tam ještě nenalil. dali mě toto:
http://www.foerch.cz/product.aspx?p=0aa ... ad8a86ba45
Nevíte jak to tam mám nalít? jestli všechno naráz a pak dotankovat plnou nádrž nebo při každým tankování kousek?
v návodu píšou že to vystačí na 80 litrů, nádrž máme na 52 l tak to mám nějak rozdělit? cp myslíte.
Nedávno jsem byl měnít blatník (levý přední) v liberci U Vika, při cestě tam se mi rozsvítila, bylo to tam několik dní tak to asi jen vymazali(byl jsem si tam pro auta v pátek těsně před 6. takže už tam technici nebyli, jen pokladní¨). Takže asi dobrý, Ted asi po 3 týdnech se rozsvítila kontrolka zas, zkouknel jsem jaký chyby to ukáže(podle návodu zde na foru) a ukázalo to nějaký chyby ve všech válcích,chybný spalování či co, zajel jsem teda do Vika, tentokrát do lučan, tam mi řekli defakto to co sem vyčet z chyb.
technik se mě ptal jestli mě někdy náhodou nedošlo palivo(nedošlo)... tak vyměnili svíčky, dali mě nějaký aditivum do benzinu na pročištění palivové soustavy a smazali tu chybu v počítači nebo tak. že to může způsobovat spoustu věcí a výměna svíček je nejlevnější věc.
při cestě domů v pohodě, pak asi po půl hodině jsem jel pryč a ejhle, zase se to rozsvítilo.
to aditivum jsem tam ještě nenalil. dali mě toto:
http://www.foerch.cz/product.aspx?p=0aa ... ad8a86ba45
Nevíte jak to tam mám nalít? jestli všechno naráz a pak dotankovat plnou nádrž nebo při každým tankování kousek?
v návodu píšou že to vystačí na 80 litrů, nádrž máme na 52 l tak to mám nějak rozdělit? cp myslíte.
Astra H 1.6i 77 kW 2004 z Deutschlandu
tak dnes sa aj mne rozsvietila a nezhasla. Podla MKJ je filter zaneseny na 62%, chybovy kod mi ziaden nevypisalo a ani nesvieti auto s klucom.
Zdravím, mám zafiru 1,6 cng. Vyměnil jsem svíčky i zapalovací modul, chvilku byl klid, ale zase se to rozsvítilo (po cca 200km). Displej ukazuje chybu 042052 a diagnostika pokaždé hlásila malou účinnost katalyzátoru na první válec. Už nevím jak dál.
je tady seznam cenu, kteří dokážou chyby aspoň vyčíst.....
kolko na najazdených ten katalyzátor?Souky69 píše:Zdravím, mám zafiru 1,6 cng. Vyměnil jsem svíčky i zapalovací modul, chvilku byl klid, ale zase se to rozsvítilo (po cca 200km). Displej ukazuje chybu 042052 a diagnostika pokaždé hlásila malou účinnost katalyzátoru na první válec. Už nevím jak dál.
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
76 000 kmnero píše:kolko na najazdených ten katalyzátor?Souky69 píše:Zdravím, mám zafiru 1,6 cng. Vyměnil jsem svíčky i zapalovací modul, chvilku byl klid, ale zase se to rozsvítilo (po cca 200km). Displej ukazuje chybu 042052 a diagnostika pokaždé hlásila malou účinnost katalyzátoru na první válec. Už nevím jak dál.
pozri či nemáš prasknuté zvody a skús radu od clena romank po telefone č.t. tel: 777620300 nebo 777620301
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
ještě nechám seřídit motor, protože to píše chudou směs na plyn a bohatou na benzín. Pak uvidím.