Při řazení zpátečky jde přes zuby.
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Re: Při řazení zpátečky jde přes zuby.
Nerez: Kolega v praci ma J-cko 1,4 140k 6-stupnovu prevodovku a nerobi mu to, cudoval sa ze mne to robi. Takze verim ze sa to pri novych modeloch nevyskytuje, pretoze dalsie auto chcem J-cko
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
- Reklama
- jour
- Kontaktovat uživatele:
No urcite je to problem 5-stupnovych prevodoviek, robila mi to aj corsa 1,2 aj kamoskina astra f classic s 1,6-koupower2 píše:U 1.6ky mě to dokázalo vytočit, když sem potřeboval rychlo odněkud vyjet, někdy nepomohlo ani 3x šlápnout na spojku. Teď takovej problém nemám
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Já už se s tím naučil jezdit. Stačí mi 2-3 sekundy podržet spojku a potom tam jde zařadit i rychle bez zvuků. Bohužel, jak se tady opakuje, jakmile chce člověk zařadit rychle, tak je to koncert ozubených kol.
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
Caute prosim vas mam otazku jedna sa o astru g combi 1.4 16v ide oto ze nejde zaradit jednotka ostatne rychlosti aj spiatocka ide pekne.spojka uz bola zla ale nie este tak moc ale ked ju nezaradim ani pri vypatom motore tak chyba asi nebude v spojke ci? Nejde ju vobec zaradit. Dakujem za odpoved.
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
aj na mna pozeraju ludia ako na uplneho amatera ked rychlo zaradim spiatocku. a darmo hovorim kamaratom, ze to je chyba opla a nie moja
pisete stlacit spojku, pockat 3 sekudny a zaradit... mne to niekedy ide cez zuby aj ked cakam 3 sekundy. viac sa mi osvedcilo stlacit spojku + zatlacit tlacitko spiatocky na pake a chvilku pockat. vtedy mozem zaradit spiatocku rychlejsie a takmer cisto
pisete stlacit spojku, pockat 3 sekudny a zaradit... mne to niekedy ide cez zuby aj ked cakam 3 sekundy. viac sa mi osvedcilo stlacit spojku + zatlacit tlacitko spiatocky na pake a chvilku pockat. vtedy mozem zaradit spiatocku rychlejsie a takmer cisto
Astra H SEDAN 1.6XER 85 kW