Ahojte mam nasledovny problem.
Pri rozjezdu hlavne na prvom a druhom stupni citim take klepanie niekde. Nejde o hrkotavy zvuk, skor len nejaka vola v niecom. Ked pridam plyn na to klepne a pak to jede, pak kdyz uberu plyn taky. Dela to pri prerazovani. Stlacim spojku neco tam klepne, zaradim rychlost pridam plyn zas to klepne.
Neviem ci je to tym ze nespravne radim, ale tento problem som mal po koupi auta. Vyriesilo sa to vymenou tycky stabilizatoru a obou cepu rizeni.
Lenze ta oprava probehla pred 3 mesici, tak mi je divne ze sa ten problem znova objavil tak skoro. Moze sa to tak rychlo vymlatit? Ja som cerstvy ridic na tomto aute sa ucim, tak mozno som to nespravnym zaobchadzanim fakt znicil (zdochnutie motoru, niekedy nespravne preradenie rychlosti atd...)
Dalej mam dost velku volu v riadacej pake. Na nutrali aj pri zaradenej rychlosti sa s nou da hybat tak 10 cm hore dole.
Ma to s tym suvis ?
Neviete poradit co s tym ? Dikes.
Cukani v naprave ?
Cukani v naprave ?
Opel Astra 1.7 CDTI 59kw, 5dv. hatchback. r.v.:2005
Motor: Z17DTL
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cukani v naprave ?
chtelo by to komplet kontrolu silentbloku napravy a celkove napravy,pak uchyceni motoru ci prevodovky zda neni nikde prasklej silentblok atd..vule radici paky taky neni vubec dobra jak pises,se divim ze ti jde vubec radit.
Opel Astra OPC
Re: Cukani v naprave ?
No tak radit mozem v pohode, s tym problem neni absolutne ziadny. Kolko vyjde vymena tych silentblokov ? Dokaze to aj RomanK z fora ? Ci musim do autorizovaneho servisu ?
Opel Astra 1.7 CDTI 59kw, 5dv. hatchback. r.v.:2005