přední stěrače
přední stěrače
Zdravím vás. Mám problém s dojezdem předních stěračů, když dojíždí do finální polohy, tak se nezastaví, ale posunou se směrem nahoru ( tak jakoby chtěly ještě stírat ) tak o dobrých 5-6 cm, takže trochu překáží ve výhledu.Máte někdo také takový problém? Pokud někdo ví jak na to , tak prosím o pomoc. Díky Robert
- Reklama
Re: přední stěrače
A nepovoloval nebo nesundaval "někdo" stěrače a pak je nenasadil jinak ? A vždy se zastaví ve stejné poloze ? Pokud ano co je povolit a nasadit tak aby to bylo tak jak má ? Vlastní zkušenost ze Škodovek
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
Ahoj. Taky mne to napadlo, ale slyšel jsem , že to se nesmí, možná že to zkusím, ale ještě nevím, původně to fungovalo normálně, ale zbláznilo se to až teď, vím určitě, že se nesundávaly, ale moc díky za ochotu, že ses obtěžoval. Ahoj Robert
No moc jsem Ti neporadil snad se přidají ostatní
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to aspoň určitě zkusil. Nebo se ti nejak podelaly tyče ,který vlastně otáčí steračama-pokud je to možné...
když to přesadí dolu tak mu budou stírat ten plast pod stěračema!
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Ohnuté, nebo protočené hlavní táhlo co je na hřídelce motorku stěračů.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
a dá se to svépomoci opravit, myslím to protočené hlavní táhlo ?Robert