Mrtvy kluc
Mrtvy kluc
Nasa astra ma dalsiu zvlastnu vec
Minule pri startovani vyhodi check control ze betarke v kluci je kaput a ze ju treba vymenit(auto ale odomklo,nastartovalo,vsetko ok) a tak sme dosli domov,ze sak mame este druhy kluc,tak ze ho zacneme pouzivat
ale ajhla,kluc je uplne mrtvy. Neda sa na dialku pouzit central a auto ani nenastartuje(blika auto s klucikom,symbol imobilizera)
poprehadzovali sa aj baterky v nich,v tom to nebude
Kluc lezal 6,5rok v policke,v suchu,v tme,cize ziaden extrem a je proste kaput. Ako sa da ozivit? spravi to tech 2? alebo to bude narocnejsia operacia?
Minule pri startovani vyhodi check control ze betarke v kluci je kaput a ze ju treba vymenit(auto ale odomklo,nastartovalo,vsetko ok) a tak sme dosli domov,ze sak mame este druhy kluc,tak ze ho zacneme pouzivat
ale ajhla,kluc je uplne mrtvy. Neda sa na dialku pouzit central a auto ani nenastartuje(blika auto s klucikom,symbol imobilizera)
poprehadzovali sa aj baterky v nich,v tom to nebude
Kluc lezal 6,5rok v policke,v suchu,v tme,cize ziaden extrem a je proste kaput. Ako sa da ozivit? spravi to tech 2? alebo to bude narocnejsia operacia?
Astra H, 1.7 CDTi
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mrtvy kluc
Asi ho je treba znova naprogramovat. Zvladne to aj op-com.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
no ved toto ze ci je to asi alebo urcite,lebo ked vyhodim 20€ za programaciu a nic z toho nebudem vesely
Astra H, 1.7 CDTi
baterka se vybíjí sama, výdrž je cca 2 roky, baterka stojí cca 35kč a mají jí v každým hodinářství, elektru či domácích potřebách
EX Opel Astra H caravan
Immo v kluci nema nic spolocne s bateriou, bateria je len na napajanie ovladaca centralu, to sa myslim synchronizuje na druhej polohe v spinacke zamknutim a odomknutim na kluci. Pokial sa teda rozsvieti immo, bude ho naozaj treba preprogramovat.
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
ahojte,prosim vas ako vymenim batterku v kluci?Pretoze mi nejde zamkinat dialkovym len ked stojim pol metra od auta!myslim ten vyskakovaci kluc,dakujem.
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
- vojtavojta
ano dakujem,uz som to nasiel,ale vymenil som baterku a problem je ten isty,neviete v com to moze byt? Dakujem.
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw