padá nafta

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Odpovědět
vladan

padá nafta

Příspěvek od vladan » 17 črc 2010, 14:56

zdravim mám také problém při startech start trvá dlouho a mechanik řekl,že nejspíš padá nafta tak ať vyměním palivový hadičky že to někde netěsní. Je mi však divný když ráno bylo chladno a auto si přižhavilo tak byl start o.k. Máte někdo stejnou zkušenost , protože měnit ty hadice se mi zdá drahý experiment .Dík za nápady

Reklama

Juray
Kontaktovat uživatele:

Re: padá nafta

Příspěvek od Juray » 18 črc 2010, 17:17

Nejdřív bys měl napsat co máš za motor a nejlíp i bydliště. Ale mám podobný problém, jenže objevuje se jak kdy - třeba ráno když jedu do práce tak astra chytne na brnknutí, ale když přijedu z práce, nechám auto před barákem a za chvilku chci nastartovat tak už musím chvíli točit než chytne (zase ale jak kdy) :( chyba žádná nesvítí, tak nevím...

Adriano2

Příspěvek od Adriano2 » 18 črc 2010, 17:24

Možno to ani neni chyba, mne tiež niekedy Astra chytne asi po 3 s,inokedy ihneď...a žiadnu chybu nehlási
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005

vladan

Příspěvek od vladan » 18 črc 2010, 21:36

Juray píše:Nejdřív bys měl napsat co máš za motor a nejlíp i bydliště. Ale mám podobný problém, jenže objevuje se jak kdy - třeba ráno když jedu do práce tak astra chytne na brnknutí, ale když přijedu z práce, nechám auto před barákem a za chvilku chci nastartovat tak už musím chvíli točit než chytne (zase ale jak kdy) :( chyba žádná nesvítí, tak nevím...
Čau to vypadá na stejný problém mám 1.7 ctdi r.v. 2005 a jsem z Rokycan

Juray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Juray » 20 črc 2010, 18:06

Já pozoruju že chytá líp studená, ale jak přijedu třeba z práce se zaplou klimou ( motor na provozní teplotě), tak po chvíli se jí naskočit moc nechce, ale zase jak kdy. Zatím to neřeším... chyba stále žádná nesvítí

Odpovědět