odchylka vstrekovania
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Re: odchylka vstrekovania
Tak právě mi volal pán z TP Kladno. Měli jsme cca 3 minutový rozhovor a výstup je následující: Pro vstřikovače Bosch jsou povolené korekce <-5;5>. Korekce slouží pouze k vyorvnání volnoběhu (aby nelítaly otáčky), ale když je motor v zápřahu, sledování korekcí nemá žádný valný smysl. Takže mě torchu uklidnil a už to nebudu řešit (i když se pro zajímavost za měsíc stejně podívám ).
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
+/- 5 sa mi zdá hodne vela
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Mně se to zdá taky dost, ale jak jsem koupil, tak prodávám. V podstatě z toho rozhovoru vyznělo, že se pojem korekce vstřikovačů dost přeceňuje, že to není zas vypovídající test. Jediný spolehlivý test je na stolici a vše ostatní je takové dost orientační.
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
Caute,prosim vas kedy su trysky uz ko uplne zeto treba riesit? Ked maju ake hodnoty? Auto ide dobre ale zda sa mi ze je vysoka spotreba , okolo 8l na 100km 1.9 74kw dakujem
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
Caute kluci moje zirafa 1.9cdti 88kw 180.000 auto sem si dovezl po vlastni ose z de pred 2mesici.Udelal sem dekarbonizaci motoru vodni parou pak jizda pro odpareni zbytku vody na 4 otacky kolem 3tis. 25 km a pak vymena oleje a hodnoty vstriku se zahratym motorem na 75 stupnu.plus vif davam vetsi mnozstvi a sem tam pridam i olej m2t na mazivost
ahoj chlapci, procetl jsem vlakno, ale nenasel jsem odpoved na muj problem, zkusite poradit? mam astru h, 1.7 naftu, 59kW, najeto poctivejh 280.000. cca pred 2ma roky auto zacalo delat, ze (pri studenym motoru) kdyz sundate nohu z plynu, napr. na svetlech, otacky se propadnou pod minimalni, pak se motor snazi jakoby zkorigovat zpatky na volnobeh, ale nekdy to chcipne. za ty 2 roky se to postupne zacalo dit castej a castej. aktualni stav je takovej, ze studenej motor pri volnobehu tenhle jev udela prakticky hned po nastartovani. nechcipne sice, ale je tam casto ta nepravidelnost a to chcipani pri jizde se deje cim dal castej. ve vyssich otackach ABSOLUTNE bez problemu, tj. pravidelny chod, bez vypadku vykonu, atd. muze to ukazovat na vstriky. co jsem auto 2010 koupil se 128.000, tankuju vyhradne vervu od benziny. dneska jsem objednal op-com, tak uvidim, co ukaze. chci se tedy zeptat, zda tento jev muze byt zpusobenej i necim jinym nez vadnym vstrikem/vstrikama. diky.
jirka
jirka
Opel Astra H Caravan 1,7CDTI 59kW (2005), Z17DTL