Stěrače na H Valeo X-TRM VM317
Re: Stěrače na H Valeo X-TRM VM317
Ok pokud vam jen ty gumicky vydrzi nejaky patek za rok az mi dojedou origo streace vymenim je taky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Ještě otevřu téma stěrače :
Mám na Astře ramínka flat - nasazení na čep . Protože stíraly se šmouhama , rozhodl jsem se zkusit vyměnit gumičky .
Sundání krytek a vytažení starých a nasunutí nových - úplně v pohodě 10 min . Koupil jsem za 50,- Kč silikonové a za 60,- grafitové ( co bude lepší stírat tak nechám ) Ale ouha !!!
Silikonové sice stírají bezvadně , ale už hned při cestě stěrače nazpět pískají jako píšťala
Tak rozborka > montáž grafitových a ouha !!! Skákají po skle jako koza a nechávají po těch odskocích šmouhance .
Takže s laborováním končím a chci se optat , jestli ten typ výše : Valeo X-TRM VM317 pasuje na Astru H s ramínkama na čep ?
Na minulé Astře F mě prodavač přemluvil taky na nějaké Valeo a musím uznat , že měl pravdu - tichý , neskákající , nepískající stěrač . Tak jestli znáte typ přímo Valea pro rameno s čepem , dejte odkaz nebo napište název . Ď .
Mám na Astře ramínka flat - nasazení na čep . Protože stíraly se šmouhama , rozhodl jsem se zkusit vyměnit gumičky .
Sundání krytek a vytažení starých a nasunutí nových - úplně v pohodě 10 min . Koupil jsem za 50,- Kč silikonové a za 60,- grafitové ( co bude lepší stírat tak nechám ) Ale ouha !!!
Silikonové sice stírají bezvadně , ale už hned při cestě stěrače nazpět pískají jako píšťala
Tak rozborka > montáž grafitových a ouha !!! Skákají po skle jako koza a nechávají po těch odskocích šmouhance .
Takže s laborováním končím a chci se optat , jestli ten typ výše : Valeo X-TRM VM317 pasuje na Astru H s ramínkama na čep ?
Na minulé Astře F mě prodavač přemluvil taky na nějaké Valeo a musím uznat , že měl pravdu - tichý , neskákající , nepískající stěrač . Tak jestli znáte typ přímo Valea pro rameno s čepem , dejte odkaz nebo napište název . Ď .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
nechceš místo experimentů toto
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Je otázka , jestli je ten origoš lepší ( měl by být nepískající , neskákající ) než vyhlášené ( a u mě na Fku osvědčené ) Valeo , které stíralo jako šepot květin ? Uznávám , nechal jsem se unést výše příspěvky s výměnou za grafitové a myslel jsem , že silikon bude bomba , ale ten origoš ....fak nevím , abych nebyl z louže pod okapem . To Valeo je jistota . Chtělo by to názor někoho na nový origoš versus Valeo .
Naposledy upravil(a) bubo dne 07 pro 2009, 23:59, celkem upraveno 1 x.
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
no sorry ale asi si neměl originál stěrače že ne? výrobce je bosch a nějaký pískání skákání a podobný brikule se fakt nekonaj...
Myslím si že Valeo a Bosch = stejná kvalita.Jezdil jsem jak Bosche tak Valea,po roce vždzcky letí do koše.Takže řeším cenu.
jj rok je standardní výdrž - víc snad ani čekat nelze, já mam zkušenost s aerotwinama na géčko kde valea pohořely neskutečnym způsobem, s boschem nesrovnatelný, na háčko a corsu dávám jenom originály a bez problému
No já mám Astru novou a co se týče komfortu stírání, tak si nemůžu stěžovat, jednoznačně spokojenost. Ale k výdrži ti zatím můžu těžko něco říct...bubo píše:Chtělo by to názor někoho na nový origoš versus Valeo .