Problém se startem

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Odpovědět
fanthomas

Problém se startem

Příspěvek od fanthomas » 25 říj 2014, 03:41

Zdravím přátelé... Jsem majitelem vozu astra H 1.7cdti isuzu motors.. Myslím ze to je 49kw... Mam ji už 4roky.. A hnedka 3ti den po koupi problém se startem.. 3ři různí mechanici... Celý problém byl se stavem hladiny nafty v nádrži.. Pod rezervu to už nenastartovalo pac to motor neutlačil.. Tak sem nechal podle "expertu" udělat repas čerpadla... V Pardubicích výborní chlapíci za bezkonkurenční cenu.. Rovnou přeměřit i výstřiky. Tam byla neaka investice... Přivezl mi domu auto a já už večer volal ať si proto přijede... Hruuuza přátelé... A celou dobu stačilo zajet na benzínku a natankovat.. Má hloupost... A kuli čemu sem píšu... Po polňačce sem vjel do díry a Promacknul vanu... Nebral sem na to ohled.. Já tupec.. A skoro sem udělal motor... Takže je k.o. Mam Teda čerpadlo a výstřiky ok... A potřeboval al bych stejný motor... Kdyby se našla neaka dobra duše co ví kde je neakej vrakac poblíž HK nebo nějakou jinou alternativu.. Budu velice rád za každý kontakt nebo radu.. Už rok stojí v garáži a čeká až dostane nové srdíčko aby mohla klapat a klapat.... Diky Tomek

Reklama

milosh
Administrátor

Re: Problém se startem

Příspěvek od milosh » 25 říj 2014, 10:16

Tema jsem oddelil z Vojtova vlakna tam nema co delat 8-)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

pueblo

Re: Problém se startem

Příspěvek od pueblo » 25 říj 2014, 13:50

Sorry za OT, ale je důležitý, že máš výstřiky přeměřený a že jsou OK :lol: :lol:

Omlouvám se, je mi jasný, že jsi teď nešťastnej, ale tohle mě fakt pobavilo. Pravděpodobně jsi chtěl napsat vstřiky. kontaktuj Dennyho z tohoto fóra, to je pro Tebe asi východisko.

Odpovědět