zabezpečení proti krádeži

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Odpovědět
MrMarian
Kontaktovat uživatele:

Re: zabezpečení proti krádeži

Příspěvek od MrMarian » 03 zář 2009, 11:12

Zdar,

Suhlasim ze nasa Astricka nie je zrovna tercom zlodejov ... pozrite si statistiky kradezi ...

Dalej suhlasim ze ked to niekto chce tak to ukradne ... ale musi velmi chciet, ale zlodej malokedy chce cakat, a on to chce okamzite, a cas hra proti nemu. Preto je dobre aspon podla mna urobit nasledovne:
- zabezpecit volant alebo rychl paku (proti amaterom)
- oznacenie skiel (zlodej ma pomerne vysoke naklady na odstranenie vsetkych skiel a je to aj casovo velmi narocne, aby zohne vsetky skla rovnake a este aj sedeli s rokom vyroby a pod.)
- poistenie proti kradezi ...
- parkovat na miestach kde je velky pohyb chodcov ...
- parkovat tak aby sa dalo tazko nalozit na auto alebo odtiahnut ... (za sebou pri krajnici, na uzatvorenom alebo chranenom parkovisku a pod... )

Ja si myslim ze tymi par bodmi celkom lacne a spolahlivo minimalizujeme riziko kradezi. Co vy na to?

Prajem pekny den.

M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
Obrázek

Reklama

Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton » 03 zář 2009, 15:20

kdosi mi říkal že zaslepení zámku je horší než nezaslepenej!Ale nevím co je natom pravdy :?:

goort

Příspěvek od goort » 09 říj 2009, 00:33

já někde minule objevil, že dobré jsou i mikrotečky což představuje koupit sadu za nějakých 1700 Kč a označit některé díly\ na autě. Součástí je i samolepkana okno, které informuje o této ochraně. toto značení je vidět pod UV zážením.
http://www.defend.cz/index.php?fIDPA=10 ... TAIL&id=47
Astra 1,8 16V Irmscher

dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark » 09 říj 2009, 08:10

Jenže tohle nezabrání krádeži ;)
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem

lopuch

Příspěvek od lopuch » 09 říj 2009, 08:32

Proti kradezi Ti nepomuze nic, ani satelitni vyhledavani. Kdyz budou chtit Tve auto ukrast, tak Ti ho ukradnou.. Ikdybys mel na sedacce ridice pripraveny pytlik s kyselinou, ktery, kdyz zlodej sedne na sedacku, tak se protrhne a tim polepta prdel nenechavce.. Da se riziko eliminovat pomoci ruznych zpusobu, ale spise to je o pocitu, ze kdyz budou chtit ukrast Opla, tak pujdou ke druhemu vozidlo, ktere na sobe nema zadne zabezpeceni..
To je muj nazor na zabezpeceni.. Ja mam v aute satelitni vyhledavani.. Ale kazde rano, kdyz prijdu k auto a auticko na me ceka na miste, kde jsem ho vecer zaparkoval, tak jsem stastny!
ASTRA H caravan 1.7CDTI

Oblíbené: http://www.skiparkcervenavoda.cz, http://www.snehoveradlice.eu, http://www.usporanafty.cz

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 09 říj 2009, 08:42

Moje slova!!! Já osobně jsem se u Astry vykašlal i na zamykání zpátečky, mám tam vlastně jen imobilizér. Nejlepší zabezpečení je stejně garáž :D

jaromirp

Příspěvek od jaromirp » 31 říj 2009, 10:25

Já si myslím, že mechanické zabezpečení a imobilizer je pro dnešní dobu dostčující proti amaterským zlodějům. Profíky nezastaví nic, jak zde již bylo i naspáno.
No a pokud se nechcete pojišťovat, můžete zkusit třeba tohle http://www.carloc.cz/... :D
Zafira 1,9CDTI (110kW) .....

milanmmm

Příspěvek od milanmmm » 03 lis 2009, 17:18

Jsem rád, že parkuju v garáži. Lituju vás, co musíte parkovat před domem někde na sídlišti každou noc. To bych ani neusnul.

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 03 lis 2009, 18:06

Milane proto jsem pojistil poradne a taky se mi dobre spi, minimalne proti ukradeni to chce 8-)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

beavis

Příspěvek od beavis » 03 lis 2009, 19:46

Ja sem si vzdy nechal u auta namontovat aspon Defend Lock. Aspon pro ten pocit:-) Jinak Astru sem ted nechal pojistit spolecne s povinnym rucenim i na vandalismus, zivel a odcizeni. Komplet dohromady 6500 Kc. Coz docela jde. Sice mam auto cely dny krasne doma v garazi a nikde s nim nastesti moc dlouho nestojim, ale co kdyby. Nemit garaz, tak bych asi vystacil se starou Felinou :D Mit cely dny venku stat Astricku, tak nespim :lol:
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)

Odpovědět