čaute,
asi budete říkat že jsem blázen. Ale dneska zase snežil takový jemný prášek.. no nasednu do auta, nastartuju, zapnu vytapění oken a ofuk čelního a jedu. Najednou cítím že mi vibruje celý auto. Tak zastavím a říkám si super tak první závada.. dotknu se pedálů ty se chvěli ale pouze při mírném sešlápnutí. Zkusím vypnout ofuk čelního okna a hle, vibrace ustoupily, sice byly pořád cítit ale uplně minimalně, tak sem vyhulil rychlost větráků na 7 a zase vibrace na pedálech jako prase. Tak jsem to dal na trojku a jel jsem.. a říkal si že to ustoupí až se zahřeje auto, že se mi třeba ucpal tím sněhem ta mřížka na nasavaní vzduchu. Dojel jsem do práce a dělalo to pořád. tak jsem říkal ok ted stím nic neudělám a šel jsem do práce. No večer přijdu se strachem k autu nastartuju, první co udělám vyhulím větrák na max a vibrace nikde. Může mi prosím někdo říct jestli je možné, aby mi zmrzl sníh někde u toho větráčku ?? vlastně odkud fouká ten vzduch? A jestli jste se stímto jevem už nesetkali.
Chvějící se pedály vlivem vetráku
- Reklama
Re: Chvějící se pedály vlivem vetráku
Takže jsem byl v opelu objednat přezutí a tak jsem se rovnou zeptal jestli stímto jevem nemají zkušenosti, protože už se mi to včera stalo zase. Prý může být vychozená hřídelka (po 30 tisících... doufám že jen páteční výrobek). Špatný kabinový filtr. Každopádně mi rozeberou celý systém topení, zkontrolují a dají zase nazpět. Takže až bude potom napíšu vám čím to bylo. at se když tak ví proč to tak je.