prirucka k radiu CD 30 v cestine
Re: prirucka k radiu CD 30 v cestine
Ferdo, dej mail a přepošlu Ti naši komunikaci
P.S. na tuto firmu jsem byl nasměrován zastoupením Opla, když jsem se pídil po českém manuálu...
P.S. na tuto firmu jsem byl nasměrován zastoupením Opla, když jsem se pídil po českém manuálu...
- Reklama
jj kachna to neni ja ji napisiFerdaXXL píše:Já ji tedy napíšu, ale jestli je to kachna tak si tě najdu vím kde jezdíš ...Pepino píše: V sekci audio hifi, bo jak je pojmenovaná se to propíralo opravdu xkrát, zavolej tam a oni Ti pošlou manuál v pdf na mail. Mně posílali jak na rádio tak i k autu, ale mám CD50, takže Ti nepomůžu. Jo a tato služba je zdarma.
A tohle je mail na slečnu, s kterou jsem komunikoval: jana.fulinova@SPZSERVIS.CZ
Pokud mi tu prirucku nekdo poslete rad ji vyvesim zde - https://www.opel-astra-h.cz/download-ke-stazeni/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak uz tu prirucku mam kdyz bude nekdo kdo to dokaze sem do fora povesit tak at mi napise ja ji poslu emailem muj email je petrfulop@volny.cz a nebo at mi posle zpravu
jo jinak dekuji ferdovi diky nemu sem ji sehnal.diky ferdo
Přečti si příspěvek před sebou...chachar79 píše:tak uz tu prirucku mam kdyz bude nekdo kdo to dokaze sem do fora povesit tak at mi napise ja ji poslu emailem muj email je petrfulop@volny.cz a nebo at mi posle zpravu
to ja vim ale nemam jeho email visPepino píše:Přečti si příspěvek před sebou...chachar79 píše:tak uz tu prirucku mam kdyz bude nekdo kdo to dokaze sem do fora povesit tak at mi napise ja ji poslu emailem muj email je petrfulop@volny.cz a nebo at mi posle zpravu
Nemáš zač ...chachar79 píše: jo jinak dekuji ferdovi diky nemu sem ji sehnal.diky ferdo
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
no jo, musíš číst... MILOSH ZAV CENTRUM TEC CZchachar79 píše:to ja vim ale nemam jeho email visPepino píše:Přečti si příspěvek před sebou...chachar79 píše:tak uz tu prirucku mam kdyz bude nekdo kdo to dokaze sem do fora povesit tak at mi napise ja ji poslu emailem muj email je petrfulop@volny.cz a nebo at mi posle zpravu
Přečti si příspěvek před sebou...[/quote]
to ja vim ale nemam jeho email vis[/quote]
no jo, musíš číst... MILOSH ZAV CENTRUM TEC CZ[/quote]
tak jo uz to ma a co nejdriv to nejspis da sem do fora.
to ja vim ale nemam jeho email vis[/quote]
no jo, musíš číst... MILOSH ZAV CENTRUM TEC CZ[/quote]
tak jo uz to ma a co nejdriv to nejspis da sem do fora.