Kdo jste z Gecka presel na Hacko
Kdo jste z Gecka presel na Hacko
Tak se priznejte ja uz delsi dobu o tomto uvazuju ale pri dnesnich cenach to vidim tak ze Hacko bude druhy auto v rodine a Gecko moje vymazlene zustane manzelce
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Kdo jste z Gecka presel na Hacko
Jó Ty se ptáš, já myslel, že už máš nakoupeno...milosh píše:Tak se priznejte ja uz delsi dobu o tomto uvazuju ale pri dnesnich cenach to vidim tak ze Hacko bude druhy auto v rodine a Gecko moje vymazlene zustane manzelce
Jinak můj první Oplík byl G caravan, 1,4 - 66 kW, přes Zafiru k H caravan a druhý jsme pořídili G 5D, rozdíl je znát...
Je krize, tovis, takze setrim no
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já z G teda nepřešel!Ale přešel jsem z F!Můj první vůz byla astra f 1.7 DT sedan 95 r.v a dva roky na to jsem ji střelil a koupil H z důvodu toho,že jsem potřeboval víc místa(kočárek a tak)
Přešel jsem z Géčka, r.v. 1998, 5. dv. hatchback, motor X20DTL. Samozřejmě, že Háčko je po všech stránkách lepší (motor, podvozek, interiér... snad jen spotřeba, ale s tím se počítalo) . Jediné co mi chybí, je budík teploměru chladící kapaliny (ale už jsem si zvykl, naštěstí je v BC) a možná menší kapsy ve dveřích. Výhody ale rozhodně převažují
Také jsem přešel z G 1.6 16V na 1.7 CDTI...zatím spokojenost...postřehy v profilu...Nevím čím to je..jestli stárnu nebo se víc bojím o auto, ale jsem tak nějak celkově opatrnější a klidnější..
Muze nekdo srovnat vnitrni prostor G vs H? jde mi hlavne o misto na zadnich sedackach diky
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já bych řekl že v kombajnu je dost místa na zadních sedačkách!Rozhodně víc jak v oktávce!!!!
To je hezky ale me jde o to misto G vs H? Oktavku nechci, diky
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
asi Ti Mildo nezbude nic jiného, než se v září přijet podívat osobně a pořádně to srovnat
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........